Θα πάθετε σοκ: Αυτά είναι τα περίεργα που συμβαίνουν σε μια εγκυμοσύνη! (Video)

Εσείς γνωρίζετε τι μπορεί να συμβεί;

Κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, θα παρατηρήσετε πολλές αλλαγές να συμβαίνουν στο σώμα σας, αλλά και στην ψυχική σας υγεία. Οι ορμονικές ανισορροπίες ευθύνονται για αυτό. Μην σας φαίνονται όλα περίεργα και ανησυχητικά!

Και ενώ έχουμε μιλήσει ξανά για συμπτώματα που θα πρέπει να σας ανησυχούν, δεν έχουμε αναφερθεί στις αλλαγές που μπορεί να συμβούν κατά την εγκυμοσύνη, που φαίνονται περίεργες αλλά είναι εντελώς φυσιολογικές… Γιατί οι γάτες είναι επικίνδυνες κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης;

Το βίντεο που θα δείτε θα σας λύσει τις απορίες!

Γυναίκα προκαλεί πρόωρη γέννα για να δει το παιδί ο ετοιμοθάνατος άντρας της!

Η εγκυμοσύνη και η μητρότητα είναι ό,τι πιο όμορφο μπορεί να συμβεί στη ζωή μιας γυναίκας και η Ντιάνι Αουλγκερ σίγουρα θα συμφωνούσε με αυτό, αλλά η μαγικότερη στιγμή της ζωής της σημαδεύτηκε από τα δυσάρεστα νέα. Αφού ανακάλυψε πως ήταν έγκυος, έμαθε επίσης ότι ο σύζυγός της δεν θα ζούσε για πολύ καιρό ακόμα, και τότε αποφάσισε να προκαλέσει πρόωρη γέννα!

Δείτε επίσης:Η 19χρονη που καθυστέρησε τις χημειοθεραπείες για να γεννήσει το γιο της – Πέθαναν και οι δύο

Ο Μάρκ είχε καρκίνο του παχέος εντέρου σε τρίτο στάδιο και σαν να μην έφτανε αυτό διαγνώστηκε με πνευμονική ίνωση, μια ασθένεια που σταματάει τη ροή του οξυγόνου από τους πνεύμονες στον εγκέφαλο και άλλα ζωτικά όργανα.

Η σύζυγός του δεν ήθελε ούτε να διανοηθεί ότι ο αγαπημένος της δεν θα έβλεπε ποτέ το παιδί τους.

Κι έτσι, η Ντιάνι πήρε μια δύσκολη απόφαση που τελικά δεν μετάνιωσε, παρότι πολλοί ήταν εκείνοι που την κατέκριναν. Χάρις στην απόφασή της, ο Μάρκ θα κατάφερνε να δει το κοριτσάκι τους πριν αφήσει την τελευταία πνοή του.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο που ακολουθεί!

Η γυναίκα του αποφάσισε να γεννήσει πρόωρα και έτσι ο Μark κατάφερε όντως να κρατήσει για λίγες στιγμές την κορούλα τους στην αγκαλιά του

Κιμ Καρντάσιαν: Ανέβαλε τη γέννα του παιδιού της για να κάνει μανικιούρ!

Αν και κινδύνευε από προεκλαμψία, δεν ήθελε να γεννήσει με τα νύχια της βαμμένα σκούρα κι έτσι πριν το μαιευτήριο πήγε να τα κάνει «ανοιχτό ροζ»

Δείτε επίσης: Η Κιμ Καρντάσιαν ποζάρει μαζί με τα παιδιά της και λιώνει το ίντερνετ!

Την περιπετειώδη πρώτη της γέννα πριν από έξι χρόνια θυμήθηκε σε τηλεοπτική της συνέντευξη η Κιμ Καρντάσιαν.

Μιλώντας στον φίλο της Τζόναθαν Τσίμπαν, που ξεκίνησε καινούρια ραδιοφωνική εκπομπή και ήταν παρών εκείνη την ημέρα του Ιουνίου του 2013 που έφερε στον κόσμο την κόρη της Νορθ, η Κιμ Καρντάσιαν έκανε μια λεπτομερή αναφορά στα όσα έζησαν.

Εκείνη την ημέρα οι δυο τους ήταν μαζί, καθώς ο σύζυγός της Κάινι Γουέστ ταξίδευε για την Ελβετία. «Ήθελα να φάω McDonald’s και με πήγες αφού έκανα αποτρίχωση στο μπικίνι, θυμάσαι;» του είπε η ριάλιτι σταρ, ενώ ο 45χρονος Τσίμπαν θυμάται πως ήταν τόσο τεράστια από την εγκυμοσύνη που χρειαζόταν βοήθεια για να κινηθεί.

Και μετά τα McDonald’s, όταν άφησε την Κιμ Καρντάσιαν στο σπίτι της, θυμούνται οι δυο τους, ο γιατρός της την πήρε και της ζήτησε να πάει στο νοσοκομείο επειγόντως καθώς κινδύνευε με προεκλαμψία.

«Όμως, τα νύχια μου ήταν βαμμένα σκούρα», λέει η Κιμ Καρντάσιαν. «Περνούσε μια φάση με τους Linkin Park και είχα βαμμένα τα νύχια μου μπορντό. Αλλά σκεφτόμουνα, "όχι, θα κάνω κοριτσάκι, τα νύχια μου πρέπει να είναι βαμμένα ανοιχτό ροζ για την γέννα". Και είπα στο γιατρό: "Σίγουρα πρέπει να έρθω αμέσως τώρα; Ή έχω δυο ώρες στη διάθεσή μου;" κι εκείνος μου απάντησε, "ωραία, τα λέμε σε δύο ώρες"»!

Η Νορθ, η μεγαλύτερη κόρη της Κιμ Καρντάσιαν και του Κάινι Γουέστ

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Πηγαίνετε στο ATM και κάντε ανάληψη και μετά αφήστε την κάρτα σπίτι! Ένα μήνα μετά, δε θα πιστεύετε τι έγινε...

Σπάνιο ιατρικό περιστατικό: Μωρό γεννήθηκε χωρίς μάτια! (photos)

Απίστευτο: Δείτε τι αφαίρεσαν από το αυτί 3χρονου παιδιού! (video)

Δείτε όλα τα περίεργα θέματα στο  Athensmagazine.gr!