Βρετανία: Ζευγάρι απέκτησε τρίδυμα λόγω... λάθους!

Τι έγινε;

Επτά χρόνια περίμενε ένα ζευγάρι από το Κόρσαμ της Βρετανίας, πλην όμως αναποτελεσματικά. Κι όμως, τα κατάφεραν και μάλιστα απέκτησαν τρίδυμα.

Κι αν από τη φύση της η γέννηση τριδύμων είναι σπάνιο φαινόμενο, ο τρόπος που απέκτησαν τα παιδιά τους η Μπέτι Μπιένιας και ο σύζυγός της Πάουελ, είναι μάλλον ακόμη πιο σπάνιος.

Σύμφωνα με το BBC, το ζευγάρι μετά από επτά χρόνια προσπαθειών στράφηκαν στην εξωσωματική γονιμοποίηση. Η διαδικασία ήταν επιτυχής, όμως το ζευγάρι συνέχισε τις ερωτικές συνευρέσεις μάλλον απρόσεκτα και παράκουσε τις συμβουλές του γιατρού κατά την περίοδο της συλλογής ωαρίων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρήνος στον αθλητισμό: Πέθανε γνωστός μπασκετμπολίστας!

Ως εκ τούτου, το ένα παιδί προέρχεται από εξωσωματική και τα άλλα δύο συνελήφθησαν με τον παραδοσιακό τρόπο, μόλις μία εβδομάδα πριν ολοκληρωθεί η εξωσωματική. Ωστόσο οι γιατροί δεν γνώριζαν ότι είναι έγκυος.

Τι λέει η μητέρα

«Δεν επιτρέπεται αν έχεις σεξουαλική επαφή πριν τη συλλογή ωαρίων, αλλά δεν τους ακούσαμε κι έτσι προέκυψαν τα δίδυμα», λέει η μητέρα.

Το ζευγάρι έμαθε ότι περιμένει τρίδυμα όταν πήγε να κάνει υπέρηχο. «Η νοσοκόμα γύρισε το κεφάλι προς τον σύζυγό μου και τον ρώτησε: “Θα θέλατε να καθίσετε;”», είπε. Μάλιστα η νοσοκόμα, αποκάλυψε στο ζευγάρι ότι ουδέποτε έχει συμβεί κάτι τέτοιο στην καριέρα της.