Mποέµικο, κοσµοπολίτικο και πολύχρωμο: Το ethnic συναντά το hipster σε ένα υπέροχο μαγαζί στη Σόλωνος!

Expand player

Από την Τίτη Βελοπούλου
(tvelopoulou@dousiscom.gr)

Ρεπορτάζ - κείμενα: Τίτη Βελοπούλου, Κατερίνα Ρίγκου (krigou@dousiscom.gr), Γιώργος Παπαχατζής (gpapachatzis@dousiscom.gr), Κατερίνα Φωτοπούλου (kfotopoulou@dousiscom.gr) / Φωτογραφίες: Κώστας Καπαρελιώτης, Ελεάννα Κουρκουλοπούλου, Ιάκωβος Στρίκης, Χρήστος Τριανταφύλλου

***Ρεπορτάζ από το περιοδικό BEST IN TOWN ATHENS, που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα!

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΆΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΔΩ

An urban shopping experience!

Αν το Παρίσι έχει το Colette, το Λονδίνο το Dover Street Market και το Μιλάνο το 10 Corso Como, η Αθήνα υπερηφανεύεται εδώ κι έναν χρόνο για το Graffito, το πρώτο concept store της πόλης!

Τι κοινό µπορεί να έχουν πολύχρωµα φουλάρια από το Μπαλί και την Ταϊλάνδη, µε επιλεγµένα ελληνικά βότανα, εκλεκτά µέλια, αρωµατικά κεριά, φυτικά καλλυντικά, ethnic έπιπλα και είδη για κατοικίδια; Ότι όλα τα βρίσκουµε συγκεντρωµένα στο πρώτο concept store της Αθήνας, που έκανε την εµφάνισή του πέρυσι τον Οκτώβριο. Σε έναν… αντισυµβατικό χώρο 450 τ.µ., στην καρδιά της Σόλωνος, στηµένο µε µποέµικο και ταυτόχρονα κοσµοπολίτικο στυλ, όπου το ethnic συναντά το hipster, εναρµονίζεται η τέχνη µε τη µόδα, το design µε το healthy living.

Σε αυτό το νοερό ταξίδι µας από τα πιο εµβληµατικά concept shops της Ευρώπης µέχρι τις πιο πολύβουες εξωτικές αγορές της Ανατολής ξεχωρίσαµε κοσµήµατα Ελληνίδων δηµιουργών, καλλυντικά Philab, µοντέρνα γυαλιά See Concept, βότανα Anassa, κεριά Waks, σοκολάτες Alexandros αλλά και γαλλικά ρούχα Gerald Darel, βέλγικες δηµιουργίες Myrine, αλλά και µεταξωτά καφτάνια, φιδίσιες µπαλαρίνες που στέκονται όλα αρµονικά δίπλα σε βιοµηχανικά φωτιστικά, ethnic αλλά και design έπιπλα, παιδικά ρούχα και έξυπνα gadgets για τους τετράποδους φίλους µας. Εκτός από τις επιλογές του ιδιοκτήτη Κωνσταντίνου Ροκόφυλλου από τα ταξίδια του, το Graffito προάγει ιδιαίτερα ελληνικά προϊόντα που ξεχωρίζουν για το packaging και το καινοτόµο concept τους.

Ξεχωριστό κεφάλαιο αποτελεί το café στο ισόγειο µε έναν healthy προσανατολισµό. Ο καφές του, που παράγεται από µικρές φυτείες, είναι πάντα φρέσκος, οι χυµοί είναι detox, τα ροφήµατα επιλεγµένα, πολλά από τα smoothies µε αµυγδαλόγαλα, ενώ τα sandwitches φέρουν την υπογραφή των The Bakers.

Μας άρεσαν επίσης τα vegan γλυκά (χωρίς ζάχαρη και γλουτένη), έµπνευση της Αλεξάνδρας Σαρηγιάννη, µε θρεπτική αξία και απόλαυση χωρίς… ενοχές αλλά και ένα ολοκαίνουριο light menu, ιδανικό για lunch break µε θρεπτικά πιάτα εµπλουτισµένα µε superfoods, δίπλα σε ενεργειακές µπάρες και healthy snacks. Με λίγα λόγια, στο Graffito ζούµε την απόλυτη urban shopping εµπειρία! Τip: Στο υπόγειο λειτουργεί bazaar όλο τον χρόνο.

Info

Σόλωνος 34, Κολωνάκι, Τ. 210 3608936, Δευτ. - Παρ. 09:00-21:00 (το café 08:00-21:00) & Σάβ. 09:00-19:00

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒAΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΔΩ

Θέλετε να μαθαίνετε τα πάντα για την Αθήνα; Τότε κάντε like στην νέα μας σελίδα στο Facebook αποκλειστικά για θέματα πόλης, City Guide by AthensMagazine.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Καλοκαίρι στην Αθήνα σε... πεζόδρομους και σκαλάκια: Αγαπημένα στέκια στο κέντρο που βγάζουν τραπεζάκια έξω!

Τα πιο... φρέσκα νόστιμα νέα της Αθήνας: 5 ολοκαίνουρια εστιατόρια στην πόλη, που πρέπει να πας να φας αυτή τη στιγμή!

Καλοκαίρι στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Τί μπορείτε να κάνετε από εδώ και πέρα;

Μεταξουργείο - Κεραμεικός: Σου βρήκαμε 8 καταπληκτικούς λόγους για να ανακαλύψεις ξανά τις πιο εναλλακτικές γειτονιές της Αθήνας!

Πέντε κρυμμένες παραλίες στην Αττική για απόδραση και απολαυστικές βουτιές! (PHOTOS)

TAGS