Οικογενειακή τραγωδία για τον Γιώργο Παπαδάκη!

Το ξέρατε;

Εσείς γνωρίζατε για την οικογενειακή τραγωδία που χτύπησε τον Γιώργο Παπαδάκη;

Μπορεί να αποτελεί έναν από τους πιο πετυχημένους Έλληνες δημοσιογράφους, μιας και κάθε μέρα είναι πρώτος στον πίνακα της AGB, ωστόσο για να φτάσει εκεί έχει περάσει πάρα πολύ δύσκολα στο παρελθόν!

Η μοίρα έχει χτυπήσει άσχημα τον Γιώργο Παπαδάκη! Κι αυτό γιατί έχει χάσει 4 μέλη της οικογένειάς του από καρκίνο!

Πατέρας, μάνα και τα δύο του αδέλφια! Παρόλα αυτά ο δημοσιογράφος δεν το έβαλε κάτω! Συνέχισε μαχητής, με συμμάχους την γυναίκα του και τα παιδιά του και κατάφερε τα πάντα! Παράδειγμα προς πολλούς σίγουρα ο Γιώργος Παπαδάκης!

Έξαλλος ο Γιώργος Παπαδάκης: Έκανε τα... παράπονά του δημόσια!

Τα παράπονά του, για τον κ. Βρούτση, έκανε ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος on air είπε πως τον καλούν στην εκπομπή αλλά δεν πάει.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής "Καλημέρα Ελλάδα" το πρωί της Τρίτης (21/01), έκανε δημόσια τα παράπονα του, στον κ. Βρούτση, ο οποίος δεν πάει στην εκπομπή.

Συγκεκριμένα, όπως ειπώθηκε στο πάνελ, ο Γιώργος Παπαδάκης, έχει ζητήσει εδώ και δύο εβδομάδες τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων να βρεθεί στην εκπομπή, ωστόσο εκείνος είναι σε αφωνία. Σύμφωνα, όμως, με τον παρουσιαστή, ο κ. Βρούτσης έχει βρεθεί σε δύο άλλες εκπομπές, αφήνοντας υπονοούμενα πως δεν θέλει να παρευρεθεί στο πάνελ.

O Γιώργος Παπαδάκης, έχει αποδείξει ότι δεν μασάει τα λόγια του, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που λέει την άποψή του δημόσια. Να σας θυμίσουμε ότι πριν από λίγο καιρό, υπήρξε έντονος καβγάς ανάμεσα στον παρουσιαστή και στον Γιάννη Ραγκούση.

Γιώργος Παπαδάκης: Αποκάλυψη για το μισθό του!

Ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Παπαδάκης μίλησε για τις περικοπές σε μισθούς που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στην τηλεόραση και τις υψηλές απολαβές που είχε τη δεκαετία του ’90.

«Τα πρώτα χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης τα ποσά που δίνονταν ήταν υπερβολικά. Ένας από τους υπερβολικά αμειβόμενους ήμουν κι εγώ» αποκάλυψε ο γνωστός δημοσιογράφος.

Και συνέχισε: «Ήταν απολύτως φυσιολογικό να έρθουν οι αμοιβές σε φυσιολογικά επίπεδα. Έχω δεχτεί μεγάλες μειώσεις, αλλά το θεωρώ φυσιολογικό. Από την άλλη, θα σου πω ότι ουδέποτε διαχειρίστηκα εγώ τα οικονομικά μου».

«Ποιος τα διαχειρίζεται; Το απέναντι κανάλι! Τα πρώτα χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης η εκπομπή έκανε 75% – 80% και μου έκαναν πολύ καλές οικονομικές προτάσεις. Οπότε ο ΑΝΤ1 μου έκανε αυξήσεις. Τότε επικρατούσε η αντίληψη ότι όποιος τα φέρνει τα παίρνει» πρόσθεσε.

«Καβαλήσαμε κι εμείς -άλλοι περισσότερο, άλλοι λιγότερο- το καλάμι, άλλοι προβάλλοντας την προσωπική τους ζωή… Όλο αυτό κράτησε μέχρι το ’94 – ’95» επεσήμανε.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Με "κομμένη" την ανάσα ο Γιώργος Παπαδάκης: Κέρδισε με μικρή διαφορά!

Γιώργος Παπαδάκης: Το ενθύμιο από τον ΑΝΤ1 που τον έχει «σημαδέψει» και το στοίχημα με τον Κυριακού!

Δεν φαντάζεστε σε ποια αγαπημένη σειρά έχει συμμετάσχει ο Γιώργος Παπαδάκης!

Παππούς ο Γιώργος Παπαδάκης!

Διαβάστε όλα τα τηλεοπτικά νέα στο Athensmagazine.gr