Πριγκίπισσα Νταϊάνα: "Θέλω να είμαι το ταμπόν σου..." - Η συνομιλία που σοκάρει!

Για πρώτη φορά στο φως!

Ποια η άρρωστη συνομιλία ανάμεσα στον Κάρολο και την Καμίλα που δικαιώνει την Νταϊάνα! Γιατί έρχεται τώρα στο "φως";

«Θα ήθελα να ζω μέσα στο παντελόνι σου», είχε πει ο Κάρολος στην Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς σ’ εκείνη την περίφημη συνομιλία του 1989. «Τι θα γίνεις; Κυλότα;», είχε ρωτήσει εκείνη για να δεχτεί την θρυλικότερη απάντηση που έχει δώσει μέχρι σήμερα ο (αιώνιος) διάδοχος του θρόνου: «Θα ήθελα να ήμουν το ταμπόν σου…»

Τα απομνημονεύματα του πρώην σωματοφύλακα της Νταϊάνα στο βιβλίο με τίτλο «Guarding Diana: Protecting The Princess Around The World», Κεν Γουάρφ, αναφέρουν ότι υπήρξε… βασιλική χαρά όταν έγινε γνωστή η περίφημη συνομιλία του Κάρολου με την Καμίλα, ενώ μάλιστα κάποιοι έλεγαν ότι ο Κάρολος έστησε τη δολοφονία της Νταϊάνα.

Η Νταϊάνα αισθάνθηκε ενθουσιασμένη με τη δημόσια κατακραυγή προς τον πρίγκιπα Κάρολο κι αυτή η τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ Καρόλου και Καμίλας (που έγινε το 1989 και είδε το φως της δημοσιότητας το 1993) στάθηκε η αιτία για να κάνει η Νταϊάνα μια νέα αρχή στη ζωή της με τις ευλογίες του κόσμου. Η ίδια ωστόσο, δεν είχε παραλείψει να πει στο σωματοφύλακά της πόσο «άρρωστη» ήταν αυτή η συνομιλία.

Σημειωτέον, ότι η κουβέντα αυτή ήρθε στο φως περίπου ένα μήνα μετά τον επίσημο χωρισμό του Καρόλου και της Νταϊάνα και κατά τη διάρκεια μιας περιόδου που η τελευταία προσπαθούσε να ξεκινήσει το νέο κεφάλαιο στη ζωή της.

Αποκάλυψη για την πριγκίπισσα Νταϊάνα! Είχε μεσολαβήσει στην αποφυλάκιση γνωστού Έλληνα!

Η πολυτάραχη ζωή της πριγκίπισσας Νταϊάνα συνεχίζει να απασχολεί μέχρι και σήμερα, και βγαίνουν στην επιφάνεια νέες αποκαλύψεις. Μετά από πολλά χρόνια βγήκε στο φως της δημοσιότητας ότι είχε μεσολαβήσει και σε αποφυλάκιση γνωστού Έλληνα, που δεν είχαμε καν σκεφτεί!

Από όσα βγαίνουν στην δημοσιότητα πρόκειται για έναν εξαίρετο χαρακτήρα με μεγάλη ψυχή. Πρόσφατα μάλιστα διαβάσαμε ένα σπάνιο χειρόγραφο, και αναφέρεται στους γιους της, το οποίο συγκινεί!

Ο Βασίλειος Κωστέτσος λοιπόν εξομολογήθηκε πως τη δεκαετία του ’90, οι αστυνομικοί στο Λονδίνο συνέλαβαν τον Μάνο Πανταζή, μετά από πλάκα που έκανε ότι έχει βόμβα στη βαλίτσα του.

Ο σχεδιαστής αποκάλυψε πως η Νταϊάνα ήταν αυτή που μεσολάβησε για να βγει το μοντέλο από την φυλακή.

«Είχε κάνει μια πλάκα ότι κρατάει βόμβα, όταν πήγε να φύγει στο αεροδρόμιο. Το Λονδίνο δεν σηκώνει τέτοιες πλάκες. Του λένε «τι έχεις μέσα στη βαλίτσα σου»; Λέει «έχω ένα Καλάζνικοφ και μία βόμβα». Λένε «Ωραία, περάστε τον κύριο στο μπουντρούμι».

Παίρνω εγώ τις πρεσβείες, ετοιμάζουμε μια επιστολή που υπέγραφα εγώ ότι ήταν μοντέλο και τον είχα φέρει στο show, πάμε στην αστυνομία και μου λένε «Δείξε μας την κασέτα με το show που πήρε μέρος». Δεν υπήρχε κασέτα. Τελικά, μεσολάβησε ένα πολύ μεγάλο πρόσωπο από τη βασιλική οικογένεια και βγήκε. Η Νταϊάνα ήταν τότε», είπε ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Το μυστικό της Μέγκαν Μάρκλ που την συνδέει με την πριγκίπισσα Νταϊάνα!

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Ανατριχιάζει το σπάνιο Χριστουγεννιάτικο χειρόγραφο γράμμα για τους γιους της!

Φρίκη! Το φάντασμα της πριγκίπισσας Νταϊάνα στοιχειώνει την Μέγκαν Μάρκλ!

Διαβάστε περισσότερα θέματα Retromania στο Athensmagazine.gr