Power of Love: «Όποτε μπαίνει δημιουργεί ένα πρόβλημα...»! Τα "καρφιά" του Μιχάλη για τον Ανδρέα και ο τσακωμός με την Τζούλια! (video)

Τα πάνω-κάτω στο σπίτι της αγάπης!

Η Τζούλια και ο Μιχάλης φαίνεται να συζητάνε για το ζήτημα που είχε δημιουργηθεί μεταξύ τους για το κόκκινο δωμάτιο με τον Ανδρέα που τον ενόχλησε!

Expand player

Ο Μιχάλης, συζητάει στον κήπο με την Τζούλια- ενώ φαίνεται τεταμένη η ατμόσφαιρα μεταξύ τους, με την Τζούλια να μην καταλαβαίνει τον σύντροφό της και μην μπορούν να λύσουν την διαφωνία τους.

Αργότερα, ο Πάνος, μαζί με την Στέλλα και τον Κυριάκο πήγαν στον κήπο και ξεκίνησαν μια συζήτηση σχετικά με όσα έγιναν, ενώ ο Μιχάλης εξέφρασε ανοιχτά την αποψή του για τον Ανδρέα.

«Δεν καταλαβαίνει όπως της τα λέω...Δεν καταλαβαίνει ότι αυτός ο άνθρωπος μπαίνει εδώ μέσα και κοιτάει να δημιουργεί πάντα πρόβλημα. Γυρνάει και μου λέει ότι ήθελε κάτι να της πει για κάτι που είχε γίνει από έξω, που είχαν πει κάτι για αυτόν, είχε ειπωθεί ότι το είχε είπε η Τζούλια και η Άννα και της λέω "Ωραία, έχει ειπωθεί αυτό, Γιατί δεν καλεί και την Άννα στο κόκκινο δωμάτιο να τα λύσουνε και κάλεσε μόνο εσένα;" ...της είπα πως το βλέπω εγώ και να ρωτήσουμε τα παιδιά πως το βλέπουνε, δεν είναι τυχαίο από όποτε μπαίνει δημιουργεί ένα πρόβλημα...».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: To Twitter «γλεντάει» την αποχώρηση της Ροδάνθης: «Τελικά όντως γάτα ήταν η Ροδάνθη, ζωές είχε!.

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Πηγή: youweekly.gr