«Για μια ζωή με νόημα»: Το νέο βιβλίο αυτοβελτίωσης του Γρηγόρη Βασιλειάδη που πρέπει να διαβάσεις

Για ένα προσωπικό ταξίδι ανακάλυψης!

«Γράφω τόσο πολύ, ίσως γιατί δεν έχω κουράγιο ή την ικανότητα να είμαι όλα όσα ποθώ, όλα όσα δικαιούμαι, φοβάμαι και ελπίζω», Γρηγόρης Βασιλειάδης

Expand player

Μου αρέσει να διαβάζω βιβλία αυτοβελτίωσης, καθώς με βάζουν σε έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης και με βοηθάνε να ανακαλύψω ενδιαφέροντα πράγματα για τον εαυτό μου. Το ταξίδι προς την ανακάλυψη του εαυτού μας είναι μαγικό και αξίζει να το κάνουμε όλοι.

Είμαι βιβλιοφάγος και αυτό θα το καταλάβεις αν μείνεις μαζί μου για λίγες μέρες, καθώς δίπλα στο κομοδίνο μου υπάρχει πάντοτε ένα βιβλίο, το οποίο ανοίγω πάντοτε να διαβάσω πριν κοιμηθώ. Είναι η προσωπική μου στιγμή χαλάρωσης και ειδικότερα όταν κρατάω στα χέρια μου ένα βιβλίο αυτοβελτίωσης, καθώς με ωθεί να επικεντρωθώ ακόμα περισσότερο σε εμένα και την προσωπική μου ανάπτυξη.

Πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησε λοιπόν, από τις εκδόσεις iWrite, το καινούργιο βιβλίο του Γρηγόρη Βασιλειάδη, με τίτλο «Για μια Ζωή με Νόημα» και δεν γινόταν να μην το διαβάσω.

Ο συγγραφέας των Best - Seller «Το Ψυχοθεραπευτικό Ταξίδι» και «Εξομολογήσεις ενός Ψυχοθεραπευτή», μοιράζετε μαζί μας, μέσα από το νέο του βιβλίο, προσωπικά του συμβάντα, ψυχικές επιγνώσεις, αξέχαστες αναμνήσεις και εσωτερικά βιώματα που έμειναν μέσα του ανεξίτηλα.

Μέσα από τις προσωπικές του ιστορίες ταξίδεψα και παρέα με τον συγγραφέα έκανα την δικιά μου προσωπική αναδρομή. Με βοήθησε να ανακαλύψω τις δικές μου αλήθειες, να ανοίξω την καρδιά μου και να αφουγκραστώ το νόημα της ζωής.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

4 βιβλία που αναμένεται να γίνουν viral το 2023, σύμφωνα με το BookTok

Δανάη Ιμπραχήμ: Η νέα συγγραφέας που μιλά για την διαφορετικότητα μέσα από μία υπέροχη τριλογία φαντασίας και μας εμπνέει