Ο ελληνικός Χάτσικο! Ζει πλάι στο εικόνισμα του αφεντικού του που σκοτώθηκε! (Video)

Μια ιστορία που προκαλεί συγκίνηση..

Μια ιστορία που προκαλεί συγκίνηση είναι και αυτή με τον ελληνικό Χάτσικο που ζει πλάι στο εικόνισμα του αφεντικού του που σκοτώθηκε! Ένας σκύλος στη Ναύπακτο, βρήκε νέο σπίτι πλάι στο εικόνισμα που τοποθετήθηκε στον εθνικό δρόμο. Να σας θυμίσουμε μια είδηση για έναν σκύλο που κρεμόταν από το μπαλκόνι για 5 ώρες!

Expand player

Ο σκύλος που έμεινε για χρόνια να περιμένει το αφεντικό του που έφυγε από τη ζωή ενέπνευσε ακόμη και το Χόλιγουντ. Τα συμπαθή τετράποδα δεν αποκαλούνται τυχαία, οι πιο πιστοί φίλοι του ανθρώπου, καθώς αποδεικνύουν συνεχώς πόση αγάπη διαθέτουν για εκείνους του τα φροντίζουν. Έτσι και με την περίπτωση του σκύλου από την περιοχή της Ναυπακτίας.

Ο 40χρονος Χάρης βρήκε τραγικό θάνατο στην Παλαιά περιφερειακή οδό στον ποταμό Εύηνο πριν από ενάμιση περίπου χρόνο. Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, λίγο νωρίτερα είχε χάσει τη ζωή του σε τροχαίο και ο αδερφός του.

Οι κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν πως ο σκύλος του 40χρονου βρέθηκε στο σημείο του δυστυχήματος, 12 χιλιόμετρα από το σπίτι του άνδρα και έκτοτε παραμένει εκεί. Εδώ και ενάμιση χρόνο και παρά τις προσπάθειες κάποιων να τον φιλοξενήσουν, ο σκύλος επιστρέφει στο σημείο του δυστυχήματος.

Οι άνθρωποι που μένουν στην γύρω περιοχή φροντίζουν να του πηγαίνουν νερό και τροφή, ενώ δείχνουν ιδιαίτερα συγκινημένοι από την επιμονή του να βρίσκεται πλάι στο αφεντικό του.

Δείτε το βίντεο:

Φρίκη στη Μαγνησία: Σκύλος πέθανε από τη ζέστη μέσα σε Ι.Χ.!

Αναζητείται ένας ασυνείδητος που εγκατέλειψε τον σκύλο του κλειδωμένο μέσα στο αυτοκίνητό του, το οποίο είχε αφήσει στο ύψος του σταθμού εξυπηρέτησης στον Αλμυρό Μαγνησίας, με αποτέλεσμα να πεθάνει από τη δίψα και την ζέστη! Να σας θυμίσουμε οτι ο Δήμος Αθηναίων μεριμνεί για τα αδέσποτα λόγω καύσωνα!

Περαστικοί είδαν το σκυλάκι πεσμένο στο εσωτερικό του οχήματος χωρίς να έχει τις αισθήσεις του και κάλεσαν την Αστυνομία και την Πυροσβεστική.

Το αυτοκίνητο ανοίχτηκε με ειδικά εργαλεία και οι πυροσβέστες προσπάθησαν να δώσουν νερό στο ζώο, όμως εκείνο δεν αντιδρούσε κι έτσι το μετέφεραν σε κτηνίατρο, ο οποίος διαπίστωσε πως είχε πεθάνει αβοήθητο.

Από τα στοιχεία του οχήματος διαπιστώθηκε ότι ιδιοκτήτης είναι ένας 47χρονος κάτοικος άλλης περιοχής, ο οποίος αναζητήθηκε αλλά δεν εντοπίστηκε.

Η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί γιατί εγκατέλειψε τον σκύλο...

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Σοκ στη Ναύπακτο: Πέθανε ο Χαράλαμπος Κανέλλος!

Τραγικό: Γνωστός Dj, o 31χρονος που πνίγηκε χθες στην Ναύπακτο!

Για περισσότερες ειδήσεις και νέα για την Ελλάδα και τον κόσμο δείτε στο AthensMagazine.gr