Σέρρες: Στρατιωτικός βρέθηκε νεκρός στον Στρυμωνικό!

Άγνωστα μέχρις στιγμής τα αίτια!

Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώθηκε ότι, ο ΕΠΟΠ Επιλοχίας (ΤΘ) Π.Ο. της 33 ΕΜΑ, 36 ετών, άγαμος στρατιωτικός , βρισκόμενος εκτός υπηρεσίας, βρέθηκε νεκρός τις απογευματινές ώρες στην περιοχή Στρυμωνικού του νομού Σερρών. Να σας θυμίσουμε και τον χαμό του 43χρονου στρατιωτικού από τις Ένοπλες Δυνάμεις!

Expand player

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του διερευνώνται από την Ελληνική Αστυνομία.

Τραγωδία στο Μαρούσι: Νεκρός άνδρας βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο του!

Μια τραγωδία συνέβη στο Μαρούσι όταν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν τον νεκρό άνδρα μέσα στο αυτοκίνητο του.. Ο άνθρωπος εντοπίσθηκε νεκρός από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, στον παράδρομο της Κηφισίας, στο ρεύμα καθόδου, στο ύψος, περίπου του Ολυμπιακού Σταδίου.

Ο άτυχος άνδρας είχε προλάβει να σταθμεύσει κανονικά το αυτοκίνητό του στον παράδρομο, ενδεχομένως έχοντας αισθανθεί αδιαθεσία, αλλά δεν πρόλαβε να ζητήσει και να λάβει βοήθεια. Οι τραγωδίες σήμερα είναι πολλές αφού ένας νέος άνθρωπος έχασε την ζωή του και βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του..

Σύμφωνα με πληροφορίες, από έγγραφα που εντόπισαν οι αστυνομικοί στο αυτοκίνητο, ο άνθρωπος αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο σε συνδυασμό με την αφόρητη ζέστη να οδήγησαν στο θάνατό του.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο: Νεκρός ο Gary Duncan

Ασύλληπτη τραγωδία: Πέθανε 17χρονος από τον καύσωνα!

Tεράστια τραγωδία: 19χρονος πέθανε ενώ έπαιζε μπάσκετ!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr