90χρονη γιαγιά: " Φτιάχνω τα τερλίκια γιατί δεν μπορώ να κάθομαι!"

Τι είπε η γιαγιά για το συμβάν;

Η ηλικιωμένη γιαγιά που πουλούσε παράνομα τερλίκια στην λαϊκή στους Αμπελόκηπους στην συμβολή των οδών Ιωάννη Κραγια και Βενιζέλου συνελήφθη από την Αστυνομία! Η είδηση για την σύλληψη της δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο και προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις από τον κόσμο! Στον Γιώργο Παπαδάκη εμφανίστηκε η ηλικιωμένη μαζί με την κόρη για να μιλήσουν για τον συμβάν και ο παρουσιαστής της ζήτησε μια μεγάλη συγγνώμη!

Expand player

"Δεν το έκανα για τα λεφτά" αυτήν ήταν η δήλωση της όταν ρωτήθηκε για ποιο λόγο πουλούσε τα χειροποίητα παντοφλάκια της!

Στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη "Καλημέρα Ελλάδα" βγήκε η 90χρονη γιαγιά μαζί με την κόρη της και μίλησαν για ότι συνέβη, ο αγαπημένος παρουσιαστής ζήτησε ένα μεγάλο συγγνώμη από την ηλικιωμένη γιαγιά για την ταλαιπωρία που υπέστη!

Βέβαια μετά την κατακραυγή του κόσμου η ΕΛ.ΑΣ. "πάγωσε" το πρόστιμο των 200 ευρώ που είχε επιβληθεί στην ηλικιωμένη γιαγιά που πουλούσε παντόφλες (τερλίκια) στην λαϊκή!

Ο παρουσιαστής είναι προφανές ότι δεν μπορούσε να διαχειριστεί το περιστατικό που έγινε και πως δεν λειτούργησε ο ανθρώπινος παράγοντας για αυτήν την ηλικιωμένη και πως λειτούργησαν οι Αστυνομικοί! Η 90χρονη κατάγεται από τον Πόντο! Το ζευγάρι των ηλικιωμένων ζει χωρίς σύνταξη από το 2011 και τα παιδιά τους τους προσφέρουν ότι μπορούν από φάρμακα και γιατρούς και ειδικά τα παιδιά της από την Ρωσία!

Η κόρη της και η γιαγιά που έχουν ελληνικές ρίζες νιώθουν περήφανοι που είναι Έλληνες!

Όταν συλλάβανε την γιαγιά της είπαν ότι πρέπει να μαζέψει τα πράγματα της και να μην πάει στο σπίτι της αλλά στο τμήμα! Ακόμα και για την τουαλέτα έπρεπε να πάει με συνοδεία η ηλικιωμένη γιαγιά που έχει περάσει δύο εγκεφαλικά!

Το πρόστιμο θα "παγώσει" από τις Αρχές Χρηστής Διοίκησης που της είχε επιβληθεί!

Η 90χρονη γιαγιά δήλωσε ότι είχε πάει μόνο δυο φορές στην λαϊκή γιατί είχε πολύ κρύο και γιατί φοβότανε αλλά την τελευταία φορά την πιάσανε! Ευχαριστεί όλους τους Έλληνες που την στήριξαν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή! Η γιαγιά θέλει να είναι ενεργή ακόμα και σε αυτήν την ηλικία και για αυτόν τον λόγο πλέκει ακόμα τα τερλίκια της!

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή:

Τραγικό: Χειροπέδες σε 90χρονη που πουλούσε παντόφλες στην λαϊκή για να βγάλει τα προς το ζην!

Ένα περιστατικό που έλαβε χώρα χθες, κάνει το γύρο του διαδικτύου και προκαλεί το κοινό αίσθημα!

Η αστυνομία της Θεσσαλονίκης, συνέλαβε χθες (21/3) το μεσημέρι μία υπερήλικη γυναίκα 90 ετών, την Σουζάνα Ηλιάδου επειδή πουλούσε, χωρίς άδεια, για να βγάλει τα προς το ζην, τερλίκια.

Τα τερλίκια, είναι τα μάλλινα παπουτσάκια για το σπίτι που πλέκουν οι παλιές Πόντιες. Η κυρία Ηλιάδου, η οποία ζει μόνη με τον συνομήλικο σύζυγό της πηγαίνει μια στο τόσο σε κεντρικό δρόμο των Αμπελοκήπων, όπου γίνεται η λαϊκή και πουλά τα παπουτσάκια που πλέκει η ίδια.

Όπως καταγγέλλει η κόρη της, ένα περιπολικό με τρεις άνδρες, την οδήγησαν στο αστυνομικό τμήματής περιοχής των Αμπελοκήπων, που επενέβη ύστερα από κλήση άλλων, πιθανώς πωλητών της λαϊκής, που κατήγγειλαν τη γιαγιά, που δεν είχε άδεια.

Αφού τής πήραν αποτυπώματα, την προσήγαγαν στο Μέγαρο της Κεντρικής Αστυνομικής Διεύθυνσης προκειμένου να ακολουθηθεί και άλλη διαδικασία. Ο Γολγοθάς της γιαγιάς, τελείωσε τα μεσάνυχτα, με τους οικείους της να καταγγέλλουν ότι την είχαν νηστική για πάνω από 12 ώρες κι από το πρωί την είχαν με ένα ποτήρι νερό που ζήτησε η ίδια, καθώς δεν της έδιναν ούτε νερό... Οι αστυνομικοί μάλιστα, όπως καταγγέλλει η Τζ. Ηλιάδου, σε κάποιες στιγμές δεν ήταν καν ευγενικοί με την 90χρονη...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.