Ένα εύκολο και γρήγορο κόλπο για να ξεπαγώσεις το κρέας σε λιγότερο από 15 λεπτά!

Θα σου λύσει τα χέρια!

Ξεχάσατε να βγάλετε το κρέας από την κατάψυξη; Μπορεί να μη γίνεται να γυρίσετε το χρόνο πίσω, μπορείτε όμως να το συρρικνώσετε το χρόνο που χρειάζεται για να ξεπαγώσει.

Expand player

Θυμάστε την τελευταία φορά που φύγατε από το σπίτι χωρίς να βγάλετε το κρέας ή το κοτόπουλο να ξεπαγώσει; Φυσικά και το θυμάστε γιατί -στην καλύτερη- δεν είχατε φαγητό για να φάτε εσείς ή -στην χειρότερη- δεν είχατε φαγητό για να μαγειρέψετε για την οικογένεια σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δημήτρης Κοντομηνάς: Στην παρουσίαση του ALPHA "ξεφτίλισε" τα στελέχη και τους σταρ τους καναλιού! Αποκάλυψη

Συμβαίνουν αυτά, άνθρωποι είμαστε λάθη κάνουμε, όλα για κάποιο λόγο συμβαίνουν. Οι κλισέ φράσεις συνεχώς λέγονται, σπάνια βοηθούν.

Το θέμα είναι στην πράξη τι θα κάνετε την ώρα που βρίσκεστε στην κουζίνα χωρίς πρώτη ύλη, αλλά με πεινασμένο στομάχι.

Με αυτό το κόλπο μπορείτε να το ξεπαγώσετε εύκολα μέσα σε 10-15 λεπτά και να κερδίσετε πολύτιμο χρόνο.

Να πως θα το κάνετε.

Για αρχή ζεστάνετε νερό μέσα σε ένα κατσαρολάκι και αφήστε το μέχρι να δημιουργηθούν οι πρώτες φυσαλίδες στον πάτο της κατσαρόλας.

Τοποθετήστε το κρέας μέσα σε polybag σακουλάκια που κλείνουν αεροστεγώς και βάλτε το μέσα στο νερό, κλείνοντας το καπάκι της κατσαρόλας και έχοντας τη φωτιά σε πολύ χαμηλή στάθμη.

Ιδανικά, τα κομμάτια πρέπει να είναι μικρά ώστε να ξεπαγώσουν πιο γρήγορα. Σε κάθε περίπτωση δεν χρειάζεται πάνω από 15 λεπτά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survival Secret - Twitter: "Στο Survivor αντιμετώπισαν τους Τούρκους, εδώ μάλλον τους γύφτους από τον Πύργο"! Επικές ατάκες στο διαδίκτυο

Στη συνέχεια, αφού αποσύρετε το νερό από τη φωτιά και βγάλετε το κρέας από το ζεστό νερό, μπορείτε να το μαγειρέψτε κανονικά.

Αυτό το τιπ μπορείτε να το εφαρμόσετε και στο κοτόπουλο το οποίο μάλιστα χρειάζεται μόλις 10 λεπτά.

Πηγή: bovary.gr