Θεσσαλονίκη: Επεισόδια έξω από το «Κλ. Βικελίδης» μετά το Άρης-Ολυμπιακός - Επίθεση οπαδών στα ΜΑΤ

Τουλάχιστον δύο οι προσαγωγές

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές της Θεσσαλονίκης, με επεισόδια να ξεσπούν σήμερα (25/1) το βράδυ έξω από το «Κλεάνθης Βικελίδης», μετά την αναμέτρηση του Άρη με τον Ολυμπιακό.

Expand player

Σύμφωνα με το thestival.gr περίπου 100 κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν έξω από το γήπεδο, στην οδό Αλεξάνδρου Παπαναστασίου.

Οι ταραξίες απωθήθηκαν από διμοιρίες των ΜΑΤ και στη συνέχεια πυρπόλησαν κάδους απορριμμάτων στήνοντας οδοφράγματα. Οι δρόμοι πέριξ του γηπέδου μετατράπηκαν σε πεδίο μάχης.

Συγκλονίζει ο πατέρας του Άλκη Καμπανού: «Τη συγγνώμη να τη δώσουν μπροστά στο μνήμα του!» (Video)

Συγκλόνισε ο πατέρας του Άλκη Καμπανού, κατά την προέλευση του στη δίκη για τη δολοφονία του αδικοχαμένου γιου του, η οποία συνεχίζεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

“Είμαι σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση, θα προτιμούσα τη συγγνώμη να τη δώσουν μπροστά στο μνήμα του Άλκη”, είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας του Άλκη, Άρης Καμπανός.

Σήμερα Τρίτη, αρχίζει η εξέταση των 26 συνολικά μαρτύρων του κατηγορητηρίου, με πρώτο τον έναν από τους δύο φίλους του Άλκη που ήταν παρών στο αιματηρό επεισόδιο, τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου 2022 στην περιοχή της Χαριλάου και συγκαταλέγεται μεταξύ των θυμάτων.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: 26χρονη εντοπίστηκε νεκρή μέσα σε διαμέρισμα

«Ο πατέρας μου ίσως ζούσε περισσότερο»: Σοκαριστικές μαρτυρίες συγγενών θυμάτων για τον φερόμενο ως ψευτογιατρό