«Διπλή» τραγωδία: Κάηκαν στο σπίτι τους σε Γκάζι και Φθιώτιδα!

Με διαφορά λίγων ωρών...

Μια τρομερή «διπλή» τραγωδία συγκλονίζει την χώρα, με δύο συμπολίτες μας να χάνουν τη ζωή τους από φωτιά στο σπίτι τους σήμερα (22/12) με διαφορά λίγων ωρών.

Expand player

Αρχικά, φωτιά ξέσπασε σε μονοκατοικία στην οδό Ελασιδών στο Γκάζι, στο κέντρο της Αθήνας, με μεγάλη πυροσβεστική δύναμη να επιχειρεί στο σημείο με 12 πυροσβέστες και 4 οχήματα, κάτι που συνέβη ξανά σε κοντινή περιοχή.

Οι πυροσβέστες κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης εντόπισαν έναν ηλικιωμένο άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του ο οποίος σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ είναι νεκρός.

Όσον αφορά τα αίτια διενεργείται προανάκριση από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής ωστόσο σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ο 90χρονος είχε ανάψει κάποια θερμάστρα για να ζεσταθεί από την οποία πιθανόν ξεκίνησε η φωτιά.

Ο τραγικός θάνατος 82χρονης στην Φθιώτιδα

Τραγικό θάνατο, επίσης, βρήκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Θεολόγο Μαλεσίνας στη Φθιώτιδα, μια ηλικιωμένη γυναίκα 82 ετών μετά από μικρής έκτασης πυρκαγιά μέσα στο σπίτι της.

Την άτυχη γυναίκα βρήκαν νεκρή συγγενείς της που ειδοποίησαν την αστυνομία και την πυροσβεστική. Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται ότι τα ρούχα της 82χρονης άρπαξαν φωτιά από το αναμμένο τζάκι, προκαλώντας της εγκαύματα από τα οποία πιθανότατα προκλήθηκε και ο θάνατός της

Προανάκριση για το τραγικό συμβάν διενεργείται από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε διαμέρισμα - Εντοπίστηκε η σορός ενός ατόμου

Θρήνος στην Μαγνησία: Κατέληξε η γυναίκα που απεγκλωβίστηκε από φλεγόμενο σπίτι