«Χυδαίο victim blaming»: Τα 2 πρωτοσέλιδα για τη γυναικοκτονία στην Κρήτη που εξόργισαν τη Νατάσα Γιάμαλη!

Απαράδεκτο!

Δύο πρωτοσέλιδα εφημερίδων του Σαββατοκύριακου εξόργισαν την δημοσιογράφο και παρουσιάστρια του Kontra, Αναστασία Γιάμαλη, τα οποία αφορούσαν την πρόσφατη γυναικοκτονία στην Κρήτη, στην οποία ο 54χρονος θύτης κατέσφαξε με πολλές μαχαιριές την εν διαστάσει σύζυγό του, η οποία έμενε προσωρινά σε κατάλυμα ενοικιαζόμενων δωματίων στην Ιεράπετρα.

Expand player

Τα επίμαχα πρωτοσέλιδα παρουσιάζουν ως «θύμα» τον ίδιο τον δράστη, ο οποίος παρουσιάζεται ως ο άνθρωπος που θόλωσε όταν είδε στα social media φωτογραφία της πρώην συζύγου του μαζί με τον καλύτερό του φίλο, κάτι που του όπλισε το χέρι. Σύμφωνα με τα δύο πρωτοσέλιδα ήταν η ζήλια που προκλήθηκε από αυτή τη μία φωτογραφία που οδήγησε τον φονιά να μαχαιρώσει πολλές φορές την εν διαστάσει σύζυγό του.

Η δημοσιογράφος έγραψε σε tweet στον προσωπικό της λογαριασμό τα δύο πρωτοσέλιδα των εφημερίδων Star WEEKEND και ΟΝ ΤΙΜΕ Σαββατοκύριακο, προσθέτοντας το σχόλιο: «Χυδαίο victim blaming. Ενοχοποιείται το θύμα και δικαιολογείται ο θύτης. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη».

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Έγκλημα στην Κρήτη: «Κανείς δεν έζησε τη ζωή μου...» - «Τσακίζει» κόκαλα η τελευταία ανάρτηση της 48χρονης (Video)

Έγκλημα στην Κρήτη: Αυτή είναι η 48χρονη που δολοφόνησε ο σύζυγός της - Τα ανατριχιαστικά του λόγια λίγο μετά το φονικό