Θρίλερ στην Γλυφάδα: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών προβλέπουν οι Αρχές!

Ο άντρας σκοτώθηκε στο γκαράζ του σπιτιού του..

Ένα θρίλερ εξελίσσεται στη Γλυφάδα αφού για μαφιόζικη εκτέλεση κάνουν λόγο οι Αρχές, καθώς το θύμα βρέθηκε νεκρός από σφαίρες από πυροβόλο όπλο σε υπόγειο γκαράζ του σπιτιού του στη Γλυφάδα.

Expand player

Η αστυνομία προσπαθεί να συλλέξει υλικό από κάμερες ασφαλείας, αλλά κι από καταθέσεις περιοίκων και γνωστών του θύματος.

Στο σημείο έχει σπεύσει μεγάλη δύναμη της αστυνομίας, ενώ διεξάγονται έρευνες για την ανεύρεση στοιχείων. Ο νεκρός, αρμένικης καταγωγής, βρέθηκε στο γκαράζ του λίγο μετά τη μία τα μεσάνυχτα και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Γλυφάδα: Άντρας βρέθηκε νεκρός σε υπόγειο χώρο στάθμευσης!

Θανάσιμα τραυματισμένος με σφαίρες από πυροβόλο όπλο εντοπίστηκε άνδρας μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα, σε υπόγειο χώρο στάθμευσης στην πλατεία Καραϊσκάκη, στη Γλυφάδα.

Έως αυτή την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία για το έγκλημα, ενώ προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Γλυφάδα: 24χρονος συνελήφθη για διαρρήξεις και κλοπές

Ένας 24χρονος συνελήφθη, στη Γλυφάδα, από αστυνομικούς , γιατί νωρίτερα, μαζί με συνεργό του που αναζητείται, αποπειράθηκαν να διαρρήξουν μονοκατοικία στην ίδια περιοχή.

Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Γλυφάδας, ο 24χρονος τον τελευταίο μήνα, μαζί με άγνωστους συνεργούς του, διέπρατταν συστηματικά διαρρήξεις- κλοπές από οικίες στην περιοχή της Γλυφάδας, από τις οποίες αφαιρούσαν χρηματικά ποσά και κοσμήματα.

Έως τώρα, σύμφωνα με την Αστυνομία, έχουν εξιχνιαστεί έξι περιπτώσεις, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τον εντοπισμό των συνεργών του και την συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Ο συλληφθείς, που κατά το παρελθόν έχει κατηγορηθεί για παρόμοια αδικήματα, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε στον ανακριτή.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Τραγωδία στην Κυψέλη: Νεκρός άνδρας από φωτιά σε μονοκατοικία!

Ανασύρθηκε νεκρός άνδρας από τις γραμμές του μετρό!

Γαλλία: Επιβάτες τρένου επί 6 ώρες έμειναν εγκλωβισμένοι!

Για περισσότερες ειδήσεις και νέα για την Ελλάδα και τον κόσμο δείτε στο AthensMagazine.gr