"Ο Φεβρουάριος αλλάζει στολή...". Η πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού!

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση!

Ο έμπειρος μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός παρουσίασε τον καιρό στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο Φεβρουάριος αλλάζει στολή από αύριο κι ακόμη περισσότερο από την Κυριακή ενώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά και την πρόγνωση της ΕΜΥ.

Expand player

Ο Τάσος Αρνιακός έκανε λόγο για επιδείνωση του καιρού, βροχοπτώσεις και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας με τον υδράργυρο να δείχνει έως και 3 βαθμούς τις πρωινές ώρες.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση:

Έρχονται νέες χιονοπτώσεις! Ποιες περιοχές θα «χτυπήσουν»; Προειδοποίηση από τον Σάκη Αρναούτογλου! (Video)

Νέες χιονοπτώσεις θα έχουμε από το πρωινό του Σαββάτου, με τον Σάκη Αρναούτογλου να προειδοποιεί για ποιες περιοχές θα «χτυπήσουν»! Με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη επίσης να προειδοποιεί για τον καιρό του Σαββατοκύριακου!

Συγκεκριμένα, σύντομη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τις βραδινές ώρες και μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου, στην ανατολική ηπειρωτική Ελλάδα με ασθενείς βροχές και χιονοπτώσεις, ακόμα και σε ημιορεινές περιοχές.

Δείτε όσα λέει ο έμπειρος μετεωρολόγος για την εξέλιξη των καιρικών συνθηκών μέχρι και την Τρίτη:

Τάσος Αρνιακός: Βελτιωμένος ο καιρός αλλά έρχεται νέα υποτροπή με χιόνια! (Video)

Βελτιωμένος θα είναι σήμερα ο καιρός σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Τάσο Αρνιακό, ωστόσο τις επόμενες ημέρες αναμένεται νέα υποτροπή με χιόνια να πρόκειται να κάνουν ξανά την εμφάνισή τους!

Περισσότερες βροχές έχουμε στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα, ενώ στα ορεινά της Κρήτης θα έχουμε και χιονοπτώσεις. Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, ενώ την Κυριακή θα έχουμε σημαντική άνοδο της θερμοκρασίας. Iσχυρή χιονόπτωση έπληξε χθες τη Λίμνη Πλαστήρα, με τις εικόνες να είναι μαγευτικές!

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Σάκης Αρναούτογλου: «Σε πλήρη εξέλιξη η κακοκαιρία»! Που θα χιονίσει και που θα βρέξει τις επόμενες ώρες; (Video)

Έρχονται χιόνια! Προειδοποίηση από τον Τάσο Αρνιακό! (Video)