Θλίψη! Πέθανε ο δημοσιογράφος Κώστας Καίσαρης!

Θρήνος στον ελληνικό Τύπο

Μια εμβληματική μορφή του ελληνικού Τύπου, ο Κώστας Καίσαρης, έφυγε από την ζωή σήμερα το μεσημέρι, μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία. Τραγωδία στις Ένοπλες Δυνάμεις: Στρατιωτικός πέθανε εν ώρα υπηρεσίας!

Expand player

Ο πολύ γνωστός δημοσιογράφος έγραψε μια μοναδική ιστορία στον ελληνικό Τύπο, με την «αιχμηρή» του πένα να αποτελεί σημείο αναφοράς για όλα τα μεγάλα θέματα του ελληνικού αθλητισμού.

Υπήρξε ένας εκ των κορυφαίων ρεπόρτερ δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο «κυνήγι» της είδησης αλλά παράλληλα είχε τον τρόπο για να σχολιάσει με καυστικό ύφος τα δρώμενα στον χώρο του αθλητισμού αλλά και της πολιτικής σκηνής.

Δεν ήταν λίγες άλλωστε οι φορές που ο Καίσαρης ασχολήθηκε με θέματα της πολιτικής και οικονομικής επικαιρότητας, με τοποθετήσεις και σχόλια που έκαναν την διαφορά, λόγω του μοναδικού ύφους που είχε η γραφή του εκλιπόντος.

Θλίψη: Πέθανε η Αλεξάνδρα Νάκου!

Θλίψη στον χώρο της τέχνης, πέθανε σε ηλικία 31 ετών η εικαστικός Αλεξάνδρα Νάκου. Τραγωδία στις Ένοπλες Δυνάμεις: Στρατιωτικός πέθανε εν ώρα υπηρεσίας!

Η Αλεξάνδρα Νάκου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1988. Σπούδασε στην Σχολή Καλών Τεχνών του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του ΑΠΘ, από όπου αποφοίτησε το 2015.

Η δουλειά της παρουσιάστηκε σε ομαδικές κυρίως εκθέσεις (από τη «Λόγος και Θόρυβος» στη βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, το Μάιο του 2016 έως το Queer Arts Festival, στο MOMus της Θεσσαλονίκης τον Ιούνιο του 2019).

Ανείπωτη τραγωδία στην Κύπρο: Πέθανε 4χρονο κοριτσάκι ύστερα από επέμβαση στα δόντια!

Θλίψη προκαλεί η είδηση θανάτου ενός 4χρονου κοριτσιού από την Επαρχία Αμμοχώστου στην Κύπρο. Τραγωδία στην Ηλιούπολη: Άνδρας καταπλακώθηκε από φορτηγό! (photos)

Σύμφωνα με το offsite.com.cy, το κοριτσάκι είχε μεταφερθεί σε ιδιωτική κλινική στη Λεμεσό για επέμβαση στα δόντια, ωστόσο υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Στη συνέχεια, το 4χρονο αγγελούδι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Μακάρειο Νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένο στην Εντατική Μονάδα, ωστόσο έχασε τη μάχη για τη ζωή σήμερα το πρωί.

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια δεν έχει προβεί σε καταγγελία στην Αστυνομία για ενδεχόμενη ιατρική αμέλεια.

Θλίψη: Πέθανε η Νίκη Κεφαλά!

Θλίψη επικρατεί στην Πάτρα για τον τραγικό θάνατο της Νίκης Κεφαλά! Πέθανε ο δημοσιογράφος Κώστας Ψυχογιός!

Η εκλιπούσα διατηρούσε κατάστημα επιδιορθώσεων, μεταποιήσεων ενδυμάτων και δερμάτινων στην οδό Κανακάρη.

Έχασε τη μάχη με σοβαρή ασθένεια, σε ηλικία 55 ετών .

Η κηδεία της έγινε την Παρασκευή στο χωριό Περιστέρα, από όπου και καταγόταν.

Θλίψη: Πέθανε ο Γιώργος Αρβανίτης!

Θλίψη προκαλεί ο πρόωρος θάνατος του 40χρονου Γιώργου Αρβανίτη, ποδοσφαιριστή του Α.Σ Καναλίων «Απόλλων», ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή μετά από γενναία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο επί 3 και πλέον χρόνια. Πέθανε από ανακοπή καρδιάς η Σοφία Κοκκίνου!

Ο Γιώργος Αρβανίτης, έπαιζε ποδόσφαιρο σε τοπική ομάδα των Καναλίων ως τερματοφύλακας, αλλά έκανε και πολεμικές τέχνες, με συμμετοχή στην Εθνική Ελλάδας. Πέθανε ο Χρίστος Σιοπαχάς!

Ο Πρόεδρος Καραδήμος Απόστολος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ Καναλίων «Απόλλων»:

«Θέλουν να εκφράσουν τα βαθιά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή Γιώργου Αρβανίτη αλλά και στην οικογένεια του Ηρακλή Βόλου, για τον πρόωρο και ξαφνικό θάνατο του.

Ο Θεός να τον αναπαύσει να έχει καλό παράδεισο και καλό κουράγιο στους οικείους.»

Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Πέθανε 23χρονος ποδοσφαιριστής! (photo)

Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο καθώς σε ηλικία 23 ετών έχασε την ζωή του διάσημος ποδοσφαιριστής. Πέθανε πασίγνωστος ποδοσφαιριστής σε ηλικία 43 ετών!

Ο Εζεκιέλ Εσπερόν, έχασε την ζωή του με τραγικό τρόπο! Ο άσος της Ατλάντε, βρισκόταν σε ένα πάρτι, όταν ακούμπησε σε ένα παράθυρο. Αυτό άνοιξε με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό από τον 6ο όροφο.

Αμέσως διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Θλίψη: Πέθανε η Νίκη Κεφαλά!

Πέθανε ο δημοσιογράφος Κώστας Ψυχογιός!

Τραγωδία στην Ηλιούπολη: Άνδρας καταπλακώθηκε από φορτηγό! (photos)

Για περισσότερες ειδήσεις του AthensMagazine.gr για τη Ελλάδα και τον κόσμο δείτε εδώ!