«Ράγισαν» και οι πέτρες στο Καλλιμάρμαρο: Με τραγούδια του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα ξεκίνησε η συναυλία! (photos-video)

Μεγάλη συγκίνηση!

«Ράγισαν» και οι πέτρες στη μεγάλη συναυλία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» που διεξήχθη χθες στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο μέσα στον απόηχο του απροσδόκητου θανάτου του τραγουδιστή Λαυρέντη Μαχαρίτσα. Αποκάλυψη για Μαχαιρίτσα: «Θα υπήρχε ελπίδα να σωθεί αν…!»

Expand player

Η συναυλία, στην οποία συμμετέχουν 15 ερμηνευτές, τιμά το έργο του μεγάλου λαϊκού συνθέτη Χρήστου Νικολόπουλου. Ωστόσο, οι καλλιτέχνες τίμησαν την μνήμη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα που έφυγε τα ξημερώματα από τη ζωή, ξεκινώντας τη συναυλία με τραγούδια του.

Μεταξύ των ονομάτων των καλλιτεχνών που προσφέρθηκαν να συμμετάσχουν αφιλοκερδώς και να ερμηνεύσουν τραγούδια του συνθέτη είναι οι Κωνσταντίνος Αργυρός, Μελίνα Ασλανίδου, Δέσποινα Βανδή, Γλυκερία, Στέλιος Διονυσίου, Νατάσα Θεοδωρίδου, Γιώργος Μαργαρίτης, Πάολα, Πίτσα Παπαδοπούλου, Γιάννης Πλούταρχος, Αντώνη Ρέμος, Στέλιος Ρόκκος.

Στόχος της συναυλίας είναι η υποστήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Αυτή είναι η αιτία θανάτου του!

Τα ξημερώματα της Δευτέρας (09/09), ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας άφησε την τελευταία του πνοή, στο σπίτι του στον Βόλο. Ποια είναι η αιτία θανάτου του;

Ο άτυχος τραγουδοποιός, τις τελευταίες ημέρες και συγκεκριμένα μετά τη συναυλία του με τον Νίκο Πορτοκάλογλου, διέμενε στον Βόλο, στο σπίτι που διατηρούσε.

Σήμερα, τα ξημερώματα, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο του Βόλου μετά από καρδιακή προσβολή που πιθανότητα υπέστη στη διάρκεια της νύκτας. Ο αγαπημένος τραγουδιστής σε παλαιότερη συνέντευξη ο αγαπημένος τραγουδιστής είχε αναφέρει πως «Είχα καπνίσει τα πάντα και αισθάνθηκα μια ανάγκη να... ».

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Αυτή ήταν η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση του καλλιτέχνη!

Τα ξημερώματα της Δευτέρας, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας σκόρπισε τη θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο. Ο σπουδαίος καλλιτέχνης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών! Ποια ήταν η τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση;

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας μαζί με τον αγαπημένο του φίλο, Νίκο Πορτοκάλογλου, είχαν εμφανιστεί τον Μάιο και συγκεκριμένα στις 28/05 στην τελευταία εκπομπή του Αντώνη Κανάκη, το "VINΥΛΙΟ".

Οι δυο τους κράτησαν συντροφιά στους τηλεθεατές με τα τραγούδια τους, τα οποία και έχουν αφήσει εποχή στην ελληνική δισκογραφία, ενώ μάλιστα απάντησαν και στις ερωτήσεις του παρουσιαστή!

Δείτε την τελευταία εμφάνιση του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα:

Ανατριχιαστικό: Αυτή ήταν η ανάρτηση του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα λίγο πριν φύγει από τη ζωή!

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας, στο σπίτι του στον Βόλο! Ωστόσο, λίγες ώρες πριν, ο σπουδαίος καλλιτέχνης είχε κάνει μια ανατριχιαστική ανάρτηση στο Instagram. Ποια ήταν η αιτία του θανάτου του;

Συγκεκριμένα, αναδημοσίευσε στα stories του, την αφίσα της μεγάλης συναυλίας που επρόκειτο να πραγματοποιήσει αύριο -Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου- μαζί με τον αγαπημένο του φίλο, Νίκο Πορτοκάλογλου, στο Ηρώδειο.

Η βραδιά εκείνη θα ήταν ένα μουσικό ταξίδι με σκοπό τη στήριξη των 30.000 παιδιών που αγκαλιάζει η Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Δείτε την αναδημοσίευση:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Ποια ήταν η γυναίκα του;

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Σε αυτή την κατάσταση τον βρήκε η κόρη του! Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Αυτή είναι η αιτία θανάτου του!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις στο Athensmagazine.gr