Ασύλληπτη τραγωδία στο Μαρούσι: Κέρδισε 800.000 ευρώ και βρέθηκε κρεμασμένος μια εβδομάδα μετά!

Σοκ στην Καλογρέζα!

Αντιμέτωποι με τη φρίκη ήρθαν τη Δευτέρα οι κάτοικοι σε γειτονιά της Καλογρέζας όπου ένας 87χρονος είχε κρεμαστεί από το μπαλκόνι διαμερίσματος του 4ου ορόφου, στην οδό Ανδρέα Δημητρίου.

Expand player

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας πριν από λίγο καιρό είχε κερδίσει περίπου 800.000 ευρώ! Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για τις συνθήκες αλλά και τα αίτια του θανάτου του.

Γείτονές του ήταν εκείνοι που αντίκρισαν το άψυχο σώμα του να κρέμεται στο κενό, από το μπαλκόνι 4ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Ανδρέα Δημητρίου στην Καλογρέζα και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Θεσσαλονίκη: Μαχαίρωσαν 29χρονο στο κέντρο της πόλης!

Στη Θεσσαλονίκη μαχαίρωσαν έναν 29χρονο επειδή συμμετείχε στην Γενοκτονία των Ποντίων!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 29χρονος ο οποίος συμμετείχε στις εκδηλώσεις μνήμης για την ποντιακή γενοκτονία, έγινε αντιληπτός από τους τέσσερις δράστες στην πλατεία Αρχαίας Αγοράς.

Οι δράστες, που φέρεται να ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο, τον έπιασαν κοντά στον Ιερό Ναό της Παναγίας Χαλκέων και του κατάφεραν τέσσερις μαχαιριές. Τρεις στην πλάτη και μία στο χέρι. Στη συνέχεια το θύμα προκειμένου να διασωθεί έτρεξε προς την οδό Εγνατία και μπήκε σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ προχώρησαν άμεσα στη σύλληψη δύο εκ των τεσσάρων δραστών οι οποίοι αναγνωρίστηκαν από το θύμα της επίθεσης.

Πλησίον του σημείου που έγινε το επεισόδιο βρέθηκε και το μαχαίρι της επίθεσης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα είναι γνώριμο πρόσωπο στον αντιεξουσιαστικό χώρο, από την συμμετοχή του σε συγκεντρώσεις κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Ο 29χρονος μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Πηγή: thestival.gr

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Άρτα: Ο δραπέτης, ο μετανάστης και το κλεμμένο όχημα!

Σέρρες: Τι κι αν έκλεψε τραπεζικές κάρτες.. έκανε αγορές on camera!

Συγκίνηση και δέος προκάλεσε η αλλαγή φρουράς των Τσολιάδων με Πόντιους Εύζωνες!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr