Άντρας Ζυγός βγαίνει…ραντεβού με τα 11 ζώδια!

Ένας άντρας Ζυγός, αφηγείται τις εντυπώσεις του από το πρώτο του ραντεβού με τις 11 κυρίες του ζωδιακού!
Expand player

Miss ΚΡΙΟΣ: Αν και είναι πολύ έξυπνη κοπέλα, κάποια στιγμή, θα πρέπει να ενοχλήθηκε από κάτι, γιατί ένιωσα ένα σκούντημα στο στομάχι... Περίεργο... Ήμουν τόσο προσεχτικός στα λόγια μου...

Miss ΤΑΥΡΟΣ: Χαζεύαμε και οι δυο βιτρίνες στο δρόμο και κοίτα να δεις που συμφωνούσαμε σε όλα! Αν δεν ήταν κι αγύριστο κεφάλι...

Miss ΔΙΔΥΜΟΣ: Έξυπνη, όμορφη, με μπρίο και νάζι! Αχ, και τι δε θα έκανα για να περάσω το υπόλοιπο του βίου μου μαζί της! Με κέρδισε με τα λόγια της!

Miss ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Παρόλο που με τάιζε με το ζόρι στο πρώτο ραντεβού, θα ξαναβγώ μαζί της μόλις χάσω τα 3 κιλά που πήρα. Μα τι κατάσταση κι αυτή!

Miss ΛΕΩΝ: Πολύ μου άρεσε! Ιδιαίτερα το ευχαριστήθηκα όταν με θάρρος είπε στον μπροστινό να σιωπάσει στο σινεμά! Εγώ μούγγα! Που να τολμήσω!

Miss ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σπιρτόζα την βρίσκω και πολύ ενδιαφέρουσα. Θα της προτείνω να πάμε και εκδρομή μαζί αν βρει χρόνο στο πρόγραμμά της. Τόσα πράγματα έχει αυτή η κοπέλα να κάνει! Άραγε να της ξανατηλεφωνήσω ή μήπως να μην την πιέζω?...

Miss ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μου έριξε μερικά θανατηφόρα βλέμματα... Της αρέσω, δε γίνεται. Ή αυτό, ή καλύτερα να κάνω υποχώρηση. Μπα, μάλλον θα υποχωρήσω. Μου έριξε κι άλλο βέλος με το βλέμμα της!

Miss ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα πάντα όλα μ αυτήν την κοπέλα! Με εξιτάρει πολύ, απλά ελπίζω να είναι έτοιμη για σοβαρή σχέση. Σκέφτομαι να δεθώ μαζί της... Ή όχι.. Ή ναι...

Miss ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ: Παγοκολόνα να ήταν, πιο ζεστή θα ήταν! Με απόπαιρνε με την πρώτη ευκαιρία! Τι ήταν αυτό! Και να φανταστείς, δε της χάλασα χατίρι!

Miss ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο ένας κόβει, ο άλλος ράβει! Σου μιλάω για τέτοιο δέσιμο! Ευτυχώς που δεν κολλάω στις δηλώσει ανεξαρτησίας που έκανε καθ' όλη τη διάρκεια του ραντεβού, και τις προσπέρασα κανονικότατα!

Miss ΙΧΘΥΣ: Πολύ μου άρεσε! Θα της προτείνω να ξαναβγούμε! Αρκεί να πάψει να με λέει Αχιλλέα. Τάσο με λένε..


astrology

TAGS