Τα Ζώδια σήμερα 14/6 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Από πού να ξεκινήσω και πού να τελειώσω! Βασικά χωρίς να προκαλέσω τη τύχη μου, εψές το βράδυ, έπαθα τα απίστευτα! Εκεί που κοιμόμουν μια χαρά, στο κρεβατάκι μου, σα καλό κορίτσι που είμαι, πετάχτηκα, ξύπνησα και πού να
κλείσει το μάτι ξανά!
Λυκάνθρωπος πρέπει να έγινα, αφού μου πρήστηκαν τα μάτια και πόνος!! Από το πουθενά!! Μάτι να ήταν αυτό? Γλωσσοφαγιά? Εκείνο το μελέτημα, που λέγαμε..?? Πάντως, μια ανεξήγητη ενέργεια, με ταρακούνησε, με βασάνισε και δε με άφησε να κοιμηθώ με τίποτα! Τι χαμομήλια έβρασα, στα μαντζούνια κατευθείαν φυσικά!



Τι νερά, τι προσευχές, πάει το ξωτικό, έγινε πειρατής και σκέφτομαι σήμερα, να πιάσω τις θάλασσες και τις λεηλασίες…. Χα χα .. κακός πειρατής φυσικά, με αμέτρητους θησαυρούς..!!

Ωραία εμπειρία θα ήταν, αφού όσοι έχετε επισκεφτεί τη Disneyland θα έχετε βιώσει έστω και το παραμύθι για λίγο..

Η τύχη μου έφτασε μια φορά και ένα καιρό, στο San Diego, της California! Απίστευτο θέαμα, φοβερά παιχνίδια, πραγματικά ο τόπος του παιδιού και όχι μόνο! Δυο πράγματα θυμάμαι, έντονα, τους πειρατές, αφού μας είχαν βάλει μέσα σε βάρκες και μας πήγαιναν στα σκοτεινά και από παντού πετάγονταν φωτιές, γίνονταν μάχες, όπως τα βλέπουμε στις ταινίες, αλλά ήταν αληθινά.. Αξέχαστες στιγμές! Και φυσικά το Space Mountain! Η πιο τέλεια βόλτα στο διάστημα, που έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου! Φοβερή, ανεπανάληπτη, φανταστική, που θα τη ξανά έκανα εκατομμύρια φορές..

Είναι ωραίο όταν είσαι παιδί.. Η αθωότητα, κρατάει τις καλύτερες αναμνήσεις! Εκείνες που μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους στη πορεία της ζωής μας..

Expand player

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

TAGS