Οικονομική "βόμβα": Κι όμως αυτό το φυτό θα φέρει ευημερία στα οικονομικά σας

Δοκιμάστε το και θα μας θυμηθείτε!

Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις ή μαντικές ικανότητες για να αντιληφθεί κανείς πόσο καλό μας κάνει η φύση. Η επαφή μας μαζί της έχει αυξηθεί και φαίνεται σαν να την έχουμε εκτιμήσει πολύ περισσότερο απ’ ότι παλιά, σαν να έχουμε καταλάβει την αξία της, με άλλα λόγια σαν να έχουμε κατανοήσει την θετική της επίδραση πάνω μας, τόσο ψυχικά όσο και σωματικά.

Expand player

Η όμορφη εικόνα ακόμη και ενός μικρού άνθους είναι ικανή να αφυπνίσει το αρχετυπικό μας ένστικτο εναρμόνισης με το φυσικό σχέδιο, ενώ το θεσπέσιο άρωμά του «πλημμυρίζει» τις αισθήσεις μας, καθώς και τις σκέψεις μας. Αυτός είναι και ο κυριότερος σκοπός της αρχαίας κινέζικης φιλοσοφίας Feng shui.

Πέρα από τον ορατό και αντιληπτό με τις πέντε αισθήσεις κόσμο, υπάρχουν στο περιβάλλον αόρατες ενεργειακές δυνάμεις που επηρεάζουν θετικά και αρνητικά όλες τις πλευρές της ζωής μας από την υγεία και τις σχέσεις μέχρι την επαγγελματική σταδιοδρομία και τα οικονομικά μας. Για να προσεγγίσετε θετικές ενέργειες, πρέπει πρώτα να κατανοήσετε πως λειτουργούν αυτές οι δυνάμεις γύρω μας, που βρίσκονται και από πού προέρχονται, με ποιον τρόπο μας επηρεάζουν, πως καταφέρνουν και βελτιώνουν την ευημερία και την ίδια μας την ζωή.

Συλλογιστείτε ποιο είναι το μέρος που σας προσφέρει γαλήνια συναισθήματα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και όλα τα παραπάνω ερωτήματα θα απαντηθούν, σίγουρα όλοι μας σκεφτόμαστε το ίδιο, δεν είναι άλλο από την φύση. Όλοι μας πρέπει να «καλούμε» την φύση στο σπίτι μας, διότι σύμφωνα με το feng shui, τα φυτά επηρεάζουν θετικά τον ψυχισμό και τη ζωή του ανθρώπου. Διευκολύνουν την κυκλοφορία τόσο της δικής τους καταφατικής ενέργειας όσο και των άλλων αντικειμένων που βρίσκονται μέσα στον χώρο. Με την ευκαιρία, δείτε τα επικίνδυνα φυτά που δεν πρέπει κανείς να έχει στο σπίτι του.

Μπαμπού

Σύμφωνα με το Feng shui, τα μπαμπού φυτά πέρα από την ηρεμία, την τύχη, την αγάπη, το πλούτο, την υγεία και την ευημερία, χαρίζουν και καθαρή ατμόσφαιρα στον χώρο. Όσον αφορά την σχέση του φυτού με το Feng shui, υπάρχουν κάποιες φιλοσοφίες στο πως πρέπει να το τοποθετήσεις. Πιο συγκεκριμένα, εάν θέλεις να προσεγγίσεις την ευτυχία, τον πλούτο και την μακροβιότητα θα πρέπει να βάλεις σε ένα βάζο 3 στελέχη. Σε περίπτωση που θέλεις καλή τύχη στην οικογένεια τοποθέτησέ τα με κατεύθυνση προς την ανατολή, ενώ αν θέλεις η τύχη να ευνοήσει τα οικονομικά σου μπορείς να τα βάλεις νοτιοανατολικά. Αν θέλεις όμως μεγαλύτερη ευλογία σε όλα τα θέματα, μπορείς να πάρεις 21 στελέχη από μπαμπού και να τοποθετήσεις όλα μαζί σε ένα όμορφο γυάλινο βάζο. Plus, ποτέ μην βάλετε το βάζο με τα μπαμπού στο πάτωμα, καθώς πρέπει να βρίσκετε πάντοτε ψηλά, μόνο έτσι θα ρέει θετική ενέργεια στον χώρο σας.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Πετάξτε το τώρα από το σπίτι: Αυτό είναι το φυτό που φέρνει γρουσουζιά και κακοτυχία

Πετάξτε τα τώρα αμέσως: Τα επικίνδυνα φυτά που δεν πρέπει να έχετε σπίτι σας