PigOut: Η φετινή αλλαγή... του πήγε πολύ!

Expand player

Από την Τίτη Βελοπούλου
(tvelopoulou@dousiscom.gr)

Ρεπορτάζ - φωτογραφίες: Τίτη Βελοπούλου / i-Discover

Aυτό το εντυπωσιακό αρχοντικό της Κηφισιάς, άνοιξε τις πόρτες του αρχές του χρόνου για να υποδεχτεί το Pigout! H ομάδα του επιτυχημένου Recipe Bar βρίσκεται πίσω από αυτό το φρέσκο concept που με το… αστείο του όνομα (σημαίνει «γουρουνιάζω) ήρθε με έναν ανεπιτήδευτο… αέρα να «ταρακουνήσει» τον γαστρονομικό χάρτης της περιοχής!
Mου άρεσε που με την αλλαγή της διακόσμησης του απαλλάχτηκε από την όποια… «σοβαροφάνεια» απέπνεε ο επιβλητικός χώρος του παλιού νεοκλασικού, ανέδειξε τα αυθεντικά του στοιχεία, ντύθηκε με τούβλο και… παιχνιδιάρικες λεπτομέρειες με αποτέλεσμα ένα mild industrial ύφος που σε προδιαθέτει να χαλαρώσεις… Πιο easygoing από τον Οκτώβρη παρουσιάζεται και η κάρτα του σε comfort style αναδεικνύοντας ένα street food με διεθνείς επιρροές που μας συστήνει ο chef Χρήστος Κάλπος. Μέσα από ήδη δημοφιλή πιάτα όπως τα Crispy duck, το ινδικό κοτόπουλο tandoori, τη λαχταριστή pichanha και τα chicken wings πραγματοποιούμε ένα πέρασμα από τις κουζίνες του κόσμου… Συνοδεύουμε με την καλοστημένη cocktail list με εμπνευσμένες house προτάσεις από τον Σπύρο Βατικιώτη που ταιριάζουν αρμονικά με αυτή τη γευστική μας περιπλάνηση….
***
Don’t miss
•Το φημισμένο brunch του (μέχρι τις 15:00) με εξαιρετικές συνταγές. Δοκιμάστε οπωσδήποτε το steak sandwitch σε ciabatta, τα πιτάκια με ψητά σπαράγγια, prosciutto, τομάτα, μοτσαρέλα και τηγανητά αυγά, αλλά και τα scrambled burrito με λουκάνικο chorizo, λιωμένο cheddar, φέτες αβοκάντο και pico de gallo. Για το τέλος must τα λαχταριστά pancakes!

Info

Αγίου Δημητρίου 13, Κηφισιά, τηλ 2108088866

Θέλετε να μαθαίνετε τα πάντα για τα CLUBS & BARS και όλα τα events της Αθήνας; Τότε κάντε like στην ολοκαίνουρια σελίδα της κατηγορίας στο Facebook

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κλείστε τώρα: Ρεβεγιόν για όλα τα budget στα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας! Το AthensMagazine.gr έψαξε, βρήκε και σας προτείνει

Ανάμεσα σε εντυπωσιακά δέντρα, εργαστήρια σοκολάτας και τον... Άι Βασίλη με τα ξωτικά: Τα Χριστουγεννιάτικα χωριά της Αθήνας!

Total Guide - Παγκράτι: Γιατί γίνεται ξανά της μόδας η πάλαι ποτέ αριστοκρατική γειτονιά και τα καλύτερα στέκια της!

TAGS