Stradivarius: Το πιο εντυπωσιακό πανωφόρι για τον χειμώνα κοστίζει λιγότερο από 60 ευρώ!

Τώρα που έπιασαν τα κρύα το μόνο που θέλουμε είναι να βάλουμε τα πιο ζεστά μας ρούχα και να κουκουλωθούμε με ένα ζεστό παλτό ή μια ζεστή ζακέτα.

Expand player

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: Τι είδαμε χτες; O παίκτης της Φωτιάς που πήγε στους Ωκεανούς και η ύπουλη κίνηση της Αποστολίας στο αγώνισμα! Ποια ομάδα πήγε στην βίλα; (videos)

Ήρθε η ώρα τα καλοκαιρινά μπλουζάκια και οι αέρινες φούστες να μπουν στο πατάρι και τη θέση τους να πάρουν πουλόβερ, καλσόν και μπουφάν.

Επειδή ξέρουμε ότι είστε ακόμα σε καλοκαιρινό frame of mind και δεν έχετε προλάβει να ψάξετε ακόμα για ένα οικονομικό πανωφόρι που να ταιριάζει με τα ρούχα σας αλλά να είναι και super stylish, το βρήκαμε εμείς για εσάς.

Ανήκει στο brand Stradivarius, είναι δίχρωμο -το μαύρο δερμάτινο μέρος συνδυάζεται με ένα πολύ κομψό σουέντ σε ανοιχτό γκρι χρώμα- και είναι αρκετά μακρύ ώστε να σας προστατεύει από το κρύο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 30 Οκτωβρίου;

Εμείς το φανταζόμαστε με τζιν, παντελόνια και γιατί όχι και με μίνι φούστες και είμαστε σίγουρες ότι θα το ευχαριστηθείτε από το πρωί ως το βράδυ. Κοστίζει 59,95 και μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Πηγή: youweekly.gr