Αποκάλυψη Βασίλη Χαραλαμπόπουλου: «Ο Λάκης Λαζόπουλος είναι τρομερά...»

Τι είπε για τον παρουσιαστή;

ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Συνέντευξη πριν αρκετό καιρό είχε παραχωρήσει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στη Φωλιά των Κου Κου. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τις συνεργασίες του, αλλά και για τις δουλειές, που έχει χρειαστεί να κάνει παλιότερα, προκειμένου να επιβιώσει, με πιο περίεργη, αυτή που έκανε όταν ήταν 19 ετών, καθώς πουλούσε δαντέλες, για να τα βγάλει πέρα. Με την ευκαιρία δείτε τον ηθοποιό να αρπάζει το μικρόφωνο από τη Δέσποινα Βανδή και να κάνει θραύση.

Expand player

Επίσης αποκάλυψε πως κάποτε του έδωσαν συγχαρητήρια για την ερμηνεία του στο Λόγω Τιμής, ενώ όπως είναι γνωστό ο ίδιος δεν έχει συμμετάσχει στο δημοφιλές σίριαλ.

«Είμαι φύσει ρομαντικός, πρέπει να είμαστε ερωτευμένοι. Ο έρωτας είναι κινητήριος δύναμη. Δεν έχω πρόβλημα να πω την ηλικία μου, είμαι48 χρονών. Η μητέρα μου έρχεται συνήθως την πρώτη μέρα να δει τις παραστάσεις μου. Οι γονείς μου, όσο κι αν μαγκώθηκαν, δεν με απέτρεψαν ποτέ από το να γίνω ηθοποιός. Έκανα πάρα πολλές δουλειές για να μπορώ να επιβιώσω. Η πιο περίεργη δουλειά που έχω κάνει είναι που πουλούσα δαντέλες σε ένα μαγαζί κάτω από το Σύνταγμα. Μου έχουν δώσει θερμά συγχαρητήρια για την ερμηνεία μου στο Λόγω Τιμής, αλλά δεν τους είπα ότι δεν έχω παίξει εκεί για να μην τους πικράνω. Φυσικά και απόλαυσα τους Δέκα Μικρούς Μήτσους. Είναι μια ανάμνηση που θα μείνει πάντα χαραγμένη μέσα μου. Ο Λάκης Λαζόπουλος είναι τρομερά γενναιόδωρος και με τους ανθρώπους και με τους συνεργάτες του», ανέφερε μεταξύ άλλων, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ελένη Γερασιμίδου κατά Λάκη Λαζόπουλου: «Δεν μπορώ να είμαι φίλη με έναν άνθρωπο που…»

«Έκρηξη» Λάκη Λαζόπουλου: «Το κορίτσι δεν μπορούσε να συνέλθει...»