Πιο γρήγορα... και από τον Γκλέτσο: Η κουκλάρα μελαχρινή που είχε παντρευτεί για 10 μέρες ο Νίκος Μάνεσης πριν από τη Μαυραγάνη

Ο λόγος που η αγάπη κράτησε... μόνο μιάμιση εβδομάδα

Ο Νίκος Μάνεσης είναι απόλυτα ευτυχισμένος στο πλευρό της Φαίης Μαυραγάνη εδώ και πολλά χρόνια, έχοντας και δύο παιδιά μαζί της, αν και δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό για τον παρουσιαστή, ότι έχει υπάρξει παντρεμένος και στο παρελθόν.

Expand player

Στο παρελθόν λοιπόν, υπήρξε σε σχέση με πολύ γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια με την οποία λίγο καιρό αργότερα παντρεύτηκαν. Ο γάμος τους όμως κράτησε μόλις μιάμιση εβδομάδα.

Η αγάπη κράτησε... μιάμιση εβδομάδα

Ο λόγος για την Φωτεινή Δάρρα. Όπως έχει κυκλοφορήσει, οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω του αδερφού της τραγουδίστριας και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Η Φωτεινή γοητεύτηκε από τον δημοσιογράφο και αφού πέρασαν μαζί ένα παθιασμένο καλοκαίρι αποφάσισαν να αρραβωνιαστούν και να παντρευτούν άμεσα. Όμως λίγες ημέρες αργότερα χώρισαν.

Η Φωτεινή Δάρρα είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια. Γεννήθηκε στη Ζάκυνθο και σπούδασε μουσική στο Εθνικό Ωδείο και ηθοποιία στη σχολή Θεοδοσιάδη. Αδερφός της είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Δάρρας. Είναι παντρεμένη με τον πιανίστα Γιώργο Παπαχριστούδη, ενώ είχε μακροχρόνια σχέση με το συνθέτη Δημήτρη Παπαδημητρίου.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

«Έσκασαν» ξαφνικά τα άσχημα νέα για Φαίη Μαυραγάνη και Νίκο Μάνεση - Ανησυχία για το ζευγάρι

Ανοίγουν σαμπάνιες στο σπίτι της Φαίης Μαυραγάνη και του Νίκου Μάνεση - Έγιναν γνωστά τα ευχάριστα