Ξεσπά η Μαρία Κίτσου: Το μήνυμα τη «Ελένης» από τις «Άγριες Μέλισσες» - «Δεν μου άρεσει καθόλου...» (Video)

Τι εξομολογήθηκε η ηθοποιός;

Συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Κίτσου κι αναφέρθηκε στην αναγνωρισιμότητα που έχει κερδίσει από τη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Expand player

Η ηθοποιός της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» κι εξήγησε πως της είναι αρκετά δύσκολο να διαχειριστεί τις αντιδράσεις του κοινού στα social media.

Δείτε επίσης: Άγριες Μέλισσες spoiler: Φωτογραφία αποκαλύπτει το μεγάλο φινάλε! Γάμος ή χωρισμός;

«Όταν άνοιξε λίγο η κατάσταση μετά τον covid, ήταν αρκετά too much για εμένα. Όχι για τον κόσμο, γιατί ήταν υπέροχος στις εκδηλώσεις του. Με τα media όμως, ήταν δύσκολο να βλέπεις το οτιδήποτε λες ή κάνεις ή δεν κάνεις, να γράφεται, να διαστρεβλώνεται και να χρησιμοποιείται για διάφορους λόγους», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Είναι πολύ άσχημο φαινόμενο αυτό. Δυσάρεστο και άγριο. Δεν μου αρέσει καθόλου αυτού του είδους η έκθεση», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις εκπομπές και τα πάνελ, όπου κατά τη γνώμη της οι άνθρωποι φέρονται σαν «αρπακτικά».

«Κάθονται στις εκπομπές και στα πάνελ να μιλάνε και να προσπαθούν σαν όρνια, σαν αρπακτικά να βγάλουν το παραμικρό στη δημοσιότητα και να χρησιμοποιήσουν πράγματα εκεί που δεν υπάρχουν. Όλο αυτό ήταν πάρα πολύ άσχημο, δεν έχει σχέση με τη δουλειά μας αυτό το πράγμα», είπε κλείνοντας η ηθοποιός με εμφανή εκνευρισμό.

Χώρισαν Μαρία Κίτσου και Δημήτρης Γκοτσόπουλος!

Λίγο μετά το τέλος των γυρισμάτων της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, ενώ οι τηλεοπτικοί Λενιώ και Λάμπρος αναχώρησαν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Οι δυο ηθοποιοί, Μαρία Κίτσου και Δημήτρης Γκοτσόπουλος, έχουν γίνει αχώριστοι από την πρώτη κιόλας σεζόν της σειράς. Οι δυο ηθοποιοί παρέα με τους φίλους τους έμειναν για περισσότερο από μια εβδομάδα σε πολυτελή βίλα ενώ είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τις ομορφιές των Σποράδων αλλά και να περιηγηθούν με σκάφος στις παραλίες του νησιού.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια των διακοπών τους, η Μαρία Κίτσου... διαβάστε λεπτομέρειες του χωρισμού στο Youweekly.gr.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr: