Λύσανδρος Φαληρέας: Αυτός είναι ο γοητευτικός κουνιάδος της Ρένας Μόρφη (photos)

Τυχερή η τραγουδίστρια

Η Ρένα Μόρφη ζει την απόλυτη ευτυχία εσχάτως, καθώς έφερε στον κόσμο ένα υπέροχο κοριτσάκι πριν μήνες και βιώνει μοναδικές στιγμές μαζί με το σύζυγό της, Ορέστη Φαληρέα.

Expand player

Το ευτυχισμένο ζευγάρι έχει αποφασίσει να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι σπάνια τους βλέπουμε σε κοινές εμφανίσεις.

Ο Ορέστης Φαληρέας μαζί με τον αδελφό του Λύσανδρο δημιούργησαν το συγκρότημα «Imam Baildi». Οι αδερφοί άρχισαν να πειραματίζονται με remixes ελληνικών τραγουδιών από τις δεκαετίες του '40, του '50 και του '60.

Οι ίδιοι προέρχονται από μια οικογένεια με μακροχρόνια σχέση με το ρεμπέτικο τραγούδι καθώς ο πατέρας τους είχε στην κατοχή του μια δισκογραφική εταιρεία που ειδικεύεται στο είδος και ένα δημοφιλές δισκοπωλείο στην κεντρική Αθήνα. Το συγκρότημα, του οποίου μέλος είναι και η Ρένα Μόρφη, αντιπροσωπεύει την ιδέα της ανάμειξης του ρεμπέτικου με διαφορετικούς τύπους μουσικής.

Ποιος είναι όμως ο «άγνωστος» Λύσανδρος Φαληρέας;

Ο Λύσανδρος Φαληρέας γεννήθηκε το 1982 στην Αθήνα και είναι 4 χρόνια μικρότερος από τον αδελφό του, Ορέστη. Ξεκίνησε σπουδές drums, κλασικών κρουστών, πιάνου και μουσικής θεωρίας στα 15 του. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, και αφού αποφοίτησε συνέχισε τις σπουδές μουσικής στο Rotterdams Conservatorium (Ολλανδία) στο τμήμα Jazz Σύνθεσης και Ενορχήστρωσης. Το 2005 επέστρεψε στην Ελλάδα και ξεκίνησε με τον αδερφό του Ορέστη το μουσικό project Imam Baildi, με το οποίο έχουν κυκλοφορήσει 3 albums και έχουν εμφανιστεί σε συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχει γράψει μουσική για θέατρο, ντοκιμαντέρ, διαφημιστικά και ταινίες μικρού μήκους.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

«Βυθίστηκε» ο καλλιτεχνικός χώρος στο πένθος: Αυτός ο πασίγνωστος μουσικός ήταν ο πατέρας του συζύγου της Ρένας Μόρφη

Πολύ άσχημες εξελίξεις για τη Ρένα Μόρφη - Δυστυχώς έγινε γνωστό