Δέσποινα Βανδή: Για αυτό είναι κορμάρα - Αυτό είναι το υγιεινό της γεύμα “που την κρατάει για ώρες”

Η διάσημη τραγουδίστρια έχει υγιεινές συνήθειες!

Η εντυπωσιακή Δέσποινα Βανδή, που εκτός από ταλαντούχα τραγουδίστρια, διαθέτει και ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής showbiz, μοιράζεται συχνά tips και συνταγές που την κρατούν σε φόρμα. Με την ευκαιρία δες εδώ τα πέντε snacks που δεν ξεπερνούν τις 100 θερμίδες.

Expand player

Μάλιστα, όπως έχει δηλώσει και η ίδια, αγαπά την γυμναστική και την υγιεινή διατροφή, δύο συνήθειες που είναι σαφώς υπεύθυνες για το καλλίγραμμο σώμα της.

Αυτή τη φορά, η δημοφιλής τραγουδίστρια ανέβασε ένα Instagram story με ένα απολαυστικό γεύμα γράφοντας: «Αυτό που θα φάω θα με κρατήσει χορτάτη πολλές ώρες και είναι και #superhealthy».

Στη φωτογραφία απεικονίζεται το νόστιμο σνακ με κρέπα από φαγόπυρο, βρόμη, γιαούρτι, μέλι, ρόδι και αμύγδαλα.

Κατερίνα Στικούδη: Έχασε 13 κιλά σε 15 ημέρες- Αυτή είναι η δίαιτα της

Το σώμα δεν ξεχνά κι αν το αγαπήσεις πραγματικά δεν θα σε προδώσει ποτέ... Σπουδαία φιλοσοφία για μια γυναίκα που είναι (αδιαμφισβήτητα) σύμβολο του sex και φαντασίωση του αντρικού πληθυσμού, την Κατερίνα Στικούδη. Χωρίς ιδιαίτερες παραξενιές στο φαγητό (όπως λέει και εκείνη), κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της πήρε μόλις 13 κιλά, τρώγοντας τα πάντα αλλά σε μικρές ποσότητες και αποφεύγοντας το junk food.

Ο άντρας της, άλλωστε, είναι ο καλύτερος μάγειρας και τους 9 μήνες τής έφτιαχνε τα καλύτερα και υγιεινότερα πιάτα! Τώρα πώς πέτυχε να χάσει όλα τα κιλά της σε 15 μέρες; Ενίσχυσε τη διατροφή της με πολλά αφεψήματα και φρέσκους χυμούς, ενώ το λεμόνι με νερό έγινε το πρωινό... super food της! Βέβαια να σημειωθεί πως η εμφάνισή της στο J2us ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στα social media...

Δείτε αναλυτικά τη διατροφή της Κατερίνας Στικούδη στο youweekly.gr

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Αυτή είναι η δίαιτα που μπορεί να σε θωρακίσει απέναντι στον κορωνοϊό

Τι ποσότητα φαγητού τρώνε οι περισσότεροι άνθρωποι στον κόσμο;