Αποκάλυψη σοκ για τον χωρισμό Σεφερλή-Τσαβαλιά!

Έδωσαν οριστική απάντηση

Μια σοκαριστική αποκάλυψη ήρθε στο φως για τον φημολογούμενο χωρισμό του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά, με το ίδιο το ζευγάρι να απαντά για αυτό το θέμα.

Expand player

Μάρκος Σεφερλής-Έλενα Τσαβαλιά: Οι απαντήσεις στις φήμες χωρισμού

Η Έλενα Τσαβαλιά, που δεν μασάει τα λόγια της, απάντησε σε όλους όσοι τους χωρίζουν, έχοντας πρόσφατα μείνει «κόκκαλο» από μια ανακοίνωση: «Θέλουν να μας δουν χωρισμένους; Δεν θα μας δουν. Δεν έχουμε προβλήματα μεταξύ μας. Δεν θα χωρίσουμε, να το ξεκαθαρίσουμε λοιπόν αυτό».

Ο Μάρκος Σεφερλής, από τη δική του μεριά, απάντησε σε εκείνους που τον χαρακτηρίζουν «λαϊκό» και φωτογράφισε με την περιγραφή του τους Σκορδά-Λιάγκα: «Αν είμαι εγώ λαϊκός, τότε όλοι οι άλλοι που βλέπουμε στις εκπομπές να μαλλιοτραβιούνται και να βρίζονται ασυστόλως, και μάλιστα χυδαία κάποιες φορές, τι είναι; Εγώ δεν βγήκα ποτέ να τους πω λαϊκούς».

Χαμός στο δρόμο με Σεφερλή-Τσαβαλιά: Αισθησιακές στιγμές μπροστά στους περαστικούς!

Χαμός γινόταν στο δρόμο με τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά, με τον έρωτά τους να διατηρείται... για τα καλά μέσα στα χρόνια και το ζευγάρι να μοιράζεται όμορφες, αισθησιακές στιγμές μπροστά στους περαστικούς.

Η Έλενα, άλλωστε, στηρίζει τον Μάρκο σε κάθε του βήμα και εκείνος αντίστοιχα την σύζυγό του.

Μάρκος Σεφερλής-Έλενα Τσαβαλιά: Τρελά ερωτευμένοι με τα χρόνια να έχουν περάσει

Είναι πολύ δεμένοι και δεν είναι λίγες οι φορές που το έχουν παραδεχτεί μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

Αυτή τη φορά, εντοπίστηκαν στο κέντρο της Αθήνας, όπου έκαναν τη βόλτα τους και προχωρούσαν πιασμένοι χεράκι - χεράκι, ενώ δεν έχασαν στιγμή το χαμόγελό τους.

«Δεν διασκεδάζουμε μαζί, με την κλασική έννοια, βγαίνουμε σπάνια, γιατί ο Μάρκος είναι εν ενεργεία τη νύχτα κι εγώ είμαι πρωινός τύπος, οπότε δεν συντονιζόμαστε σ' αυτό το κομμάτι. Περνάμε πολύ καλά μέσα στο σπίτι μας, όποτε βρισκόμαστε ή σε όποια δραστηριότητα του παιδιού μας που είμαστε παρόντες, περνάμε πάρα πολύ καλά. Δεν είμαστε πάρα πολύ μαζί», είχε δηλώσει πρόσφατα η Έλενα.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Μάρκος Σεφερλής-Έλενα Τσαβαλιά: Φοβερή αποκάλυψη για το γάμο τους

Σοκαρισμένη η Έλενα Τσαβαλιά: Αυτή την κοπέλα... άρπαξε ο Μάρκος Σεφερλής