Ιωάννα Τούνη τώρα «έρχεται ο σεΐχης να στο βάλει…»

Αυτά καλό είναι να μην γίνονται!

Για ακόμα μία φορά η Ιωάννα Τούνη μπήκε στη διαδικασία να απαντήσει σε εμετικά σχόλια στο Instagram που θίγουν την προσωπικότητα και την ηθική της.

Expand player

Η πολυσυζητημένη instagrammer πέρασε την ονομαστική της γιορτή στο Ντουμπάι με τη συνέταιρο και κολλητή της φίλη, με τις φωτογραφίες στα social media να δίνουν και να παίρνουν.

Στην τελευταία εξ’ αυτών, η Τούνη απεικονίζεται ξαπλωμένη στην άμμο της ερήμου με σαφώς πρ0κλητικό για τα δεδομένα της χώρας ντύσιμο, σε μία λήψη που ξεπέρασε τα 100.000 likes σε μερικές ώρες.

«Τώρα έρχεται ο σεϊχης να στο τοποθετήσει», έγραψε άνδρας χρήστης των social media, με την Ιωάννα να μην χάνει χρόνο και να «χτυπά» με απάντηση – όλεθρο.

Δείτε τη φωτογραφία και την απάντησή της στο Athensmagazine.gr:

Θαυμαστής της Ιωάννας Τούνη σχεδίασε στο κεφάλι του το πρόσωπό της

Η Ιωάννα Τούνη είναι πολύ δημοφιλής στα social media και μετά τη συμμετοχή της στο My Style Rocks κέρδισε πολλούς και ορκισμένους θαυμαστές.

Ένας εξ αυτών μάλιστα προχώρησε σε μία ακραία εκδήλωση θαυμασμού με σκοπό να δείξει στην Ιωάννα το πόσο την αγαπά και τα ντοκουμέντα τα αναδημοσίευσε στο προφίλ της η ίδια η Youtuber.

Ο νεαρός κουρεύτηκε σχεδιάζοντας το πρόσωπό της στο κεφάλι του και ανέβασε στα social media την έμπνευσή του ταγκάροντας την πρώην παίκτρια του ριάλιτι μόδας.

Εκείνη έμεινε άφωνη με το αποτέλεσμα όπως θα δείτε στα instastories της:

Ιωάννα Τούνη: "Δεν έχω κάνει ποτέ σ@ξ επί πληρωμή - Δεν είχα ποτέ πλούσιο σύντροφο"

Η Ιωάννα Τούνη απάντησε ερωτήσεις των followers της στο instagram και έβαλε στην θέση τους όλους όσους την συκοφαντούν!

Η ξανθιά καλλονή και πρώην παίκτρια του My Style Rocks για μια ακόμη φορά έδωσε πολλές αποκαλυπτικές απαντήσεις.

Κάποιος από τους ακολούθους της την ρώτησε: «Σου έχει τύχει να ακούσεις σχόλια ότι βγάζεις χρήματα από ανίερες πράξεις;»

«Ακούω ότι κάνω βίζιτες από τα 17-18 μου… Δεν έχω κάνει ποτέ μου βίζιτες/σεξ επί πληρωμή, δεν είχα καν ποτέ μου πλούσιο γκόμενο να μου πληρώνει οτιδήποτε ή έστω να με πηγαίνει ταξίδια. Στους κομπλεξικούς ανθρώπους στέλνω φιλάκια» έγραψε η πρώην διαγωνιζόμενη του My Style Rocks.

Δείτε χαρακτηριστικά παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

«Εξομολογήθηκε» η Ιωάννα Τούνη: Οι αποκαλύψεις για Survivor, σχέσεις & My Style Rocks (Video)

«Εξομολογήθηκε» η Ιωάννα Τούνη καθώς προχώρησε σε συνέντευξη εφ' όλης της ύλης σε μια από τις όχι συχνές εμφανίσεις της στην ελληνική τηλεόραση.

Συγκεκριμένα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του OPEN και της Σίσσυ Χριστίδου, «Έλα χαμογέλα», η οποία μίλησε για την πρόταση που δέχθηκε να πάει στο Survivor 4, τις σχέσεις αλλά και το My Style Rocks.

«Σε λίγο θα το πιστέψω κι εγώ ότι φεύγω για το Survivor. Δεν φεύγω για το Survivor. Όντως με είχαν πάρει τηλέφωνο, είχαμε μια επικοινωνία, αλλά δεν ήμασταν ποτέ κοντά στο να το κλείσουμε. Θεωρώ ότι με χρησιμοποιούν ξεκάθαρα για διαφημιστικούς λόγους χωρίς να συναινέσω. Δεν ξέρω αν είναι από τον ΣΚΑΙ ή από τις εκπομπές, δηλαδή δεν γίνεται να βγάζουν ακόμα και τα ποσά…

Κάναμε μια τηλεφωνική επικοινωνία και τους είπα ότι έχω δυο επιχειρήσεις στη Θεσσαλονίκη, έχω υπαλλήλους, δεν γίνεται να τα αφήσω όλα. Δεν με πειράζουν ούτε οι αντίξοες συνθήκες ούτε η πείνα, με πειράζει ότι θα πρέπει να αφήσω πίσω όλο το επαγγελματικό μου κομμάτι».

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Έξαλλη η Ιωάννα Τούνη - Τι συνέβη με την κολλητή της Βρισηίδα Ανδριώτου

Φαίη Σκορδά: Χαμός στο Πρωινό! On air ξέσπασμα! "Ξεφτίλισε" την Τούνη - Δεν την έχουμε ξαναδεί έτσι...