Η Αθηνά Ωνάση πήρε την εκδίκησή της από τον Αλβάρο - Δε φαντάζεστε με ποιον τρόπο!

Η κίνηση της Ωνάση, "διέλυσε" τον Αλβάρο!

Πριν λίγα χρόνια έγιναν το θέμα που απασχόλησε τα media παγκοσμίως και ακόμη συνεχίζουν να είναι στο επίκεντρο. Ο λόγος για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση και τον πρώην σύζυγό της, Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο.

Expand player

Το ζευγάρι χώρισε μετά από 11 χρόνια γάμου για απιστία, με αποτέλεσμα η Αθηνά να κλείσει για πάντα την πόρτα στον άλλοτε αγαπημένο της. Ακολούθησαν δεκάδες δημοσιεύματα -διαβάστε εδώ όσα είπε ένα call girl- και μια από τις πιο αμήχανες συναντήσεις του ζευγαριού σε ιππικούς αγώνες στο St Tropez. Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα η Αθηνά απομονώθηκε και δεν ήθελε ούτε τυχαία να συναντηθεί με τον Αλβάρο.

Τότε, οι πρώτες συζητήσεις για το διαζύγιο δεν κύλησαν αρμονικά. Η Αθηνά Ωνάση είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα για τα κοινά περιουσιακά τους στοιχεία και είχε ζητήσει να "παγώσουν" οι κοινοί τραπεζικοί λογαριασμοί τους. Ο Ντόντα όμως, δεν ήθελε να μείνει μόνο στους όρους του προγαμιαίου συμβολαίου και είχε ζητήσει πιο πολλά. Και το χάσμα ανάμεσά τους μεγάλωνε.

Με αφορμή την τελευταία κόντρα υπήρξε και αγωνία για τη συμμετοχή του Ντόντα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Ο Βραζιλιάνος Πρωταθλητής της Ιππασίας, που έχει κατακτήσει πολλά μετάλλια ήταν ο πρώτος που ήθελε η Ολυμπιακή Ομάδα της χώρας του να συμμετάσχει στους αγώνες.

Όλα τα άλογα όμως, που ανήκουν στην οικογένεια και με τα οποία συμμετείχε ως τότε σε αγώνες ήταν στην ιδιοκτησία της πρώην του. Ωστόσο, η Αθηνά, δεν αρνήθηκε να δανείσει ένα από αυτά στον πρώην της για του Ολυμπιακούς Αγώνες, αφού πρώτα τον έκανε να καρδιοχτυπήσει.

Ταυτόχρονα, και ο προπονητής του 43χρονου, αν και του είχε μεγάλη εμπιστοσύνη φοβόταν μήπως όλη αυτή η αναστάτωση με το διαζύγιο τον είχε ρίξει ψυχολογικά.

Αθηνά Ωνάση: Είναι έγκυος; Η τραγωδία που έσβησε το ευχάριστο γεγονός!

Αποκάλυψη σοκ για την χρυσή κληρονόμο, Αθηνά Ωνάση! Είναι έγκυος; Ποια… τραγωδία κρύβεται πίσω από αυτό το χαρμόσυνο γεγονός;

Είναι γνωστό πως η Αθηνά Ωνάση εδώ και αρκετά χρόνια έχει χωρίσει από τον Αλβάρο, ο οποίος μάλιστα έχει συνεχίσει τη ζωή του καθώς έχει παντρευτεί ξανά! Ωστόσο η πιο… τραγική αποκάλυψη που έρχεται στο φως για την ζωή της Ελληνίδας κληρονόμου είναι πως όταν ήταν παντρεμένη και ερωτευμένη τρελά με τον πρώην σύζυγό της είχε μείνει έγκυος αλλά χωρίς να τα καταφέρει!

Φήμες της εποχής ήθελαν την Αθηνά Ωνάση να αποβάλει στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της! Φήμες που δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ! Μιας και αναφερθήκαμε στην κληρονόμο, διαβάστε εδώ τι έκανε με την ιστορική βίλα του Αριστοτέλη στο Λαγονήσι!

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

«Ο Αλβάρο έφτανε σε σημείο να...» - Αποκάλυψη «βόμβα» για την απιστία στην Αθηνά Ωνάση

Σάλος με τις σπουδές της Αθηνάς Ωνάση - Ο Αριστοτέλης θα τρελαινόταν