Νίκος Καρβέλας: Η δυνατή ιστορία του τραγουδιού Ελένη που γράφτηκε σε λιγότερο από μία ώρα!

Κανείς δεν την ήξερε...

Η δυνατή ιστορία του τραγουδιού Ελένη που γράφτηκε σε λιγότερο από μία ώρα από τον Νίκο Καρβέλα!

Υπάρχουν τραγούδια που κρύβουν από πίσω πολύ ενδιαφέρουσες ιστορίες όπως συνέβη και με το τραγούδι «Ελένη», που έγραψε και συνέθεσε ο Νίκος Καρβέλας και τραγούδησε το 1996 η Άννα Βίσση. Στις αρχές του 1990 υπήρχε μια παρέα τριών κοριτσιών από τα Τρίκαλα…

Μοιραστείτε το στο Facebook
Υπάρχουν τραγούδια τα οποία κρύβουν από πίσω πολύ ενδιαφέρουσες ιστορίες όπως έγινε και με το τραγούδι «Ελένη», το οποίο έγραψε και συνέθεσε ο Νίκος Καρβέλας και τραγούδησε το 1996 η Άννα Βίσση.

Expand player


Στίχοι
Το χλωμό το προσωπάκι σου
στις φωτογραφίες μας κοιτώ,
πόσο κουράστηκες, να φύγεις βιάστηκες.


Τα θλιμμένα τα ματάκια σου
σαν δυο σύννεφα στον ουρανό,
πού να πηγαίνουνε, πού ταξιδεύουνε;

Ελένη, εκεί που πας κοίτα να είσαι ευτυχισμένη,
σ’ αυτή τη γη η μοίρα σου ήταν γραμμένη
σ’ άσπρο χαρτί με ένα κίτρινο στυλό
σα δάκρυ από λεμόνι.


Θυμάμαι πόσα απογεύματα
καθόσουνα δίχως να βγάλεις τσιμουδιά,
μόνο με κοίταζες και χαμογέλαγες.

Σου στέλνω αυτό το τραγουδάκι μου
για να σου κρατάει συντροφιά
και να μην ξεχνάς να μου χαμογελάς.


Στις αρχές της δεκαετίας του 1990 υπήρχε μια παρέα τριών κοριτσιών από τα Τρίκαλα, η Ελένη, η Ζωή και η Χριστίνα, οι οποίες ακολουθούσαν το δίδυμο Βίσση – Καρβέλα σχεδόν σ’ όλες τους τις εμφανίσεις τους. Οι τρεις φίλες έπασχαν από μεσογειακή αναιμία και οι εμφανίσεις της Βίσση με τον Καρβέλα τους έδιναν ιδιαίτερη χαρά, μάλιστα ακολουθούσαν το δίδυμο τόσο πιστά που είχαν αναπτύξει μεταξύ τους και προσωπικές σχέσεις. Δυστυχώς όμως η μια από τις τρεις φίλες, η Ελένη, νικήθηκε από την αρρώστια στα 23 της χρόνια. Οι δυο φίλες ζήτησαν από την Βίσση και τον Καρβέλα να γράψουν ένα τραγούδι για την κολλητή τους και κάπως έτσι, έγινε.

Ο Καρβέλας έγραψε το τραγούδι σε μόλις λίγα λεπτά της ώρας αποχαιρετώντας μ’ αυτόν τον τρόπο την Ελένη από το χωριό Γεωργανάδες των Τρικάλων. Η Άννα Βίσση είχε πει στο «Μπράβο» της Ρούλας Κορομηλά:

Μια φίλη, μια κοπελιά έχασε τη ζωή της. Έπασχε από θαλασσαιμία – οι περισσότεροι την ξέρουνε ως μεσογειακή αναιμία (είναι συνώνυμα αυτά τα δύο). Και ήταν πάρα πολλά χρόνια φίλη μας. Ξεκίνησε από απλή θαυμάστρια. Μια παρεούλα ήταν η Ζωή, η Χριστίνα και η Ελένη. Η Ζωή και η Χριστίνα είναι μια χαρά και μια χαρά τους εύχομαι να ‘ναι πάντα. Η Ελένη έχασε τη ζωή της πέρυσι, 23 χρονών.

Φωτογραφία ντοκουμέντο από τον γάμο του Νίκου Καρβέλα!

Το είδαμε και δεν το πιστεύαμε! Φωτογραφία ντοκουμέντο από τον γάμο του Νίκου Καρβέλα!

Θα αναρωτηθείτε ποιον γάμο, με ποια και πότε... και θα σας αποκαλύψουμε πως πρόκειται για τον γάμο του με την Άννα Βίσση πριν από αρκετά χρόνια!

Σίγουρα αυτή τη φωτογραφία δεν θα την έχετε δει καθώς εκείνη την περίοδο δεν είχε δημοσιευθεί πουθενά...

Την... αποκάλυψη από τα παλιά ανήρτησε με ένα post στον λογαριασμό της στο instagram η Άννα Βίσση όπου απεικονίζεται νύφη δίπλα στον Νίκο Καρβέλα.

Το πρώην ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από 36 χρόνια και συγκεκριμένα στις 14 Μαΐου του 1983, ενώ τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς απέκτησαν την κόρη τους, Σοφία!

Νίκος Καρβέλας: Γι αυτό τον λόγο χώρισε από την Άννα Βίσση!

Η Άννα Βίσση ,η απόλυτη του ελληνικού πενταγράμμου είχε δώσει μία συνέντευξη και είχε μιλήσει για πολλά!Μέσα σε αυτά και για την σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα!

"Δεν έχω λόγο πια να μιλάω, δεν γουστάρω να μιλάω. Τόσο χρόνια ο κόσμος με ξέρει, γνωρίζει και τη δουλειά μου και εμένα. Να βγω να πω τι; Ακολουθώ τη λογική αυτή και δεν μου έχει βγει σε κακό. Δεν έχω δώσει συνέντευξη εδώ και χρόνια".

Όσον αφορά στον Νίκο Καρβέλα είπε τα εξής: "Αν κάναμε σεξ με τον Νίκο δε θα είχε αλλάξει τίποτα!". Κατόπιν, συμπλήρωσε πως η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής της ήταν όταν είπε "απεταξάμην τον Καρβέλα". "Ο έρωτας εμένα με πλησιάζει όσο συχνά τολμούν να με πλησιάζουν οι άντρες που αναγκαστικά τον μεταφέρουν. Ακούγεται σαν μικρόβιο, αλλά κάπως έτσι είναι. Ευτυχώς που το έκανα αλλά δυστυχώς διότι δεν είχα με τι άλλο να ασχοληθώ αφότου το έκανα". Δείτε όμως και τις γυναίκες της ζωής του Νίκου Καρβέλα: Με την 5η θα πάθετε σοκ!

Ολόιδιοι: Έχετε δει τον... άγνωστο αδερφό του Νίκου Καρβέλα;

Έχετε δει τον... άγνωστο αδερφό του Νίκου Καρβέλα; Μοιάζουν σα δυο σταγόνες νερό! Ο Νίκος Καρβέλας είναι ξανά ζευγλαρι με την Άννα Βίσηη; Όλη η αλήθεια!

Ελάχιστοι ήταν εκείνοι που γνώριζαν ότι ο Νίκος Καρβέλας έχει έναν αδελφό τον Δημήτρη με τον οποίο μάλιστα μοιάζουν πολύ!

Ο Νίκος Καρβέλας μια φορά έχει βρεθεί δημόσια με τον αδελφό του στην πρεμιέρα της Άννας Βίσση"Δαίμονες" στο Παλλάς το μακρινό 2013 όταν και συνόδεψε την μητέρα του Σοφία, η οποία λίγο αργότερα έφυγε από την ζωή!

Τα δύο αδέλφια μοιάζουν πολύ φυσιογνωμικά. Και ο Δημήτρης έχει ροκ στύλ όπως ο αδελφός του φορώντας κι εκείνος σκουλαρίκι.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Νίκος Καρβέλας: Η φωτογραφία που θέλει να εξαφανίσει!

Σίγουρα κανένας μας δεν θυμάται τον Νίκο Καρβέλα κάπως... έτσι! Η φωτογραφία που θέλει να εξαφανίσει!

Μόλις δείτε την παρακάτω φωτογραφία θα τρίβετε τα μάτια σας, καθώς δεν θυμίζει σε τίποτα τον Νίκο Καρβέλα που γνωρίζουμε όλοι και έχουμε συνηθίσει με την πάροδο των χρόνων! Δείτε το απίστευτο αυτοκίνητο που οδηγάει ο Νίκος Καρβέλας!

Η σπάνια φωτογραφία του μουσικοσυνθέτη αποδεικνύει ότι την τεράστια αλλαγή του, καθώς είναι πραγματικά αγνώριστος!

Πόζαραν πριν από κάποιες δεκαετίες στο ΚΨΜ της μονάδας τους σαν «στρατιωτάκια ακούνητα» για μια αναμνηστική φωτογραφία, που... καταχωνιάστηκε στο χρονοντούλαπο της καριέρας του ψηλότερου της παρέας, του Νίκου Καρβέλα!

Ο μεσαίος φαντάρος λοιπόν είναι ο γνωστός μουσικοσυνθέτης και πρώην σύζυγος της Άννας Βίσση και της Αννίτας Πάνια!

O νεαρός που βρίσκεται εκ δεξιών του είναι ο ανιματέρ της TV Σταύρος Ντάφλος, γνωστός από τις συμμετοχές του σε εκπομπές όπως το «Χαμογελάτε, είναι μεταδοτικό» και «X-Factor».

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Απίστευτο! Δεν φαντάζεστε πόσο χρονών είναι ο Νίκος Καρβέλας!

Σπιταρόνα: Αυτή είναι η βίλα του Νίκου Καρβέλα!

Δείτε όλα τα Lifestyle θέματα στο Athensmagazine.gr!