Νίκος Χατζηνικολάου: Ο άγνωστος πρώτος γάμος που ελάχιστοι θυμούνται!

Θα πάθετε πλάκα!

Ξέρατε για τον άγνωστο πρώτο γάμο του δημοσιογράφου,Νίκου Χατζηνικολάου;

Expand player

Ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι Έλληνας δημοσιογράφος, εκδότης και παρουσιαστής ειδήσεων, ο οποίος έχει καταφέρει πολλά πράγματα μέχρι σήμερα.

Ο ίδιος το 1986 ερωτεύτηκε τη δημοσιογράφο, Έλενα Κατρίτση, με την οποία και παντρεύτηκε ένα χρόνο αργότερα.

Αργότερα, το 1994, απέκτησε μαζί της τον πρώτο του παιδί, τον Παναγιώτη. Ωστόσο ο γάμος τους δεν κράτησε, με αποτέλεσμα να πάρουν διαζύγιο το 2001.

Το 2006 παντρεύτηκε την κόρη της Μαργαρίτας Μπρόγιερ, Κρίστι Τσολακάκη, ενώ το 2007 απέκτησε μαζί της το δεύτερό του γιο, τον Κωνσταντίνο, το 2009 τον τρίτο, τον Αλέξανδρο, και το 2012 την κόρη του, Εύα. Επίσης, ξέρετε ποια είναι η η πεθερά του Νίκου Χατζηνικολάου; Θα πάθετε πλάκα!

Αποκλείεται: Θα μείνετε άφωνοι με το αυτοκίνητου του Νίκου Χατζηνικολάου!

Θα μείνετε με ανοιχτό το στόμα μόλος αντικρίσετε το αυτοκίνητο -παλάτι με ρόδες- του Νίκου Χατζηνικολάου!

Τον Νίκο Χατζηνικολάου απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός στα Βόρεια Προάστια την ώρα που κατευθυνόταν σε γνωστό εστιατόριο για ένα επαγγελματικό ραντεβού.

Εντύπωση έκανε σε όσους τον συνάντησαν το νέο αυτοκίνητο του παρουσιαστή – δημοσιογράφουτόσο για το design του όσο και για τη δυναμική του παρουσία στην άσφαλτο.

Πρόκειται για το Volvo XC90, ένα αυτοκίνητο ιδανικό για αποδράσεις, το οποίο αποδεικνύεται αντάξιο της εξωτερικής του εμφάνισης, και υπόσχεται ένα περιπετειώδες lifestyle σε καθαρά σπορ περιτύλιγμα.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν κάνει συμβιβασμούς ως προς την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα. Απαιτεί το καλύτερο. Και επιλέγει την αρμονία και την ασφάλεια που του προσφέρει η οδήγηση του Volvo XC90, ενός αυτοκινήτου που ενδείκνυται για έναν πολυάσχολο σύγχρονο οικογενειάρχη και επαγγελματία.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Άλλος άνθρωπος ο Νίκος Χατζηνικολάου!

Νίκος Χατζηνικολάου: Η άγνωστη συγγένεια με τον Κώστα Βουτσά! Το ξέρατε;

Θα πάθετε πλάκα: Αυτός είναι ο αδερφός του Νίκου Χατζηνικολάου!

Δείτε όλα τα Lifestyle θέματα στο Athensmagazine.gr!