Χωρισμός Σκορδά - Λιάγκα: Οι αντιρρήσεις της Φαίης στην πρώτη συνάντηση για το διαζύγιο που φέρνουν τα πάνω - κάτω! Τι έγινε πίσω από τις κάμερες;

Στη Ρόδο ταξίδεψαν αυτό το Σαββατοκύριακο η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας. Οι δυο τους βρέθηκαν στο νησί των Ιπποτών με αφορμή τη βάφτιση των δίδυμων παιδιών του κ. Καμπουράκη, ιδιοκτήτη μεγάλου ξενοδοχείου της Ρόδου.

Expand player

Ο Γιώργος έφτασε στο νησί την Παρασκευή, ενώ η Φαίη το Σάββατο το βράδυ με τους συνεργάτες της! Μία κοινή φωτογραφία τους στα Social media με τον Χάρη Σιανίδη έφερε τα πάνω κάτω μιας και είχαμε καιρό να δούμε τους δυο τους μαζί!

Η βάπτιση πέρασε, οι εκλεκτοί καλεσμένοι διασκέδασαν… αυτό που δεν γνωρίζετε όμως είναι τι ακριβώς συνέβη παρασκηνιακά και θα σας το αποκαλύψω εδώ στο Youweekly.gr και στο Dimis Blog. Αν δηλαδή ο Γιώργος και η Φαίη πέρα από το «κλικ» του φωτογράφου κάθισαν κάποια ώρα μαζί, αν μίλησαν, αν συναντήθηκαν… όλα αυτά που εμείς οι περίεργοι θέλουμε να μάθουμε!

Φρόντισα λοιπόν και έμαθα από ανθρώπους που ήταν στην συγκεκριμένη εκδήλωση τι ακριβώς συνέβη! Αρχικά το κλίμα ήταν Σιβηρία! Μπορεί το πρώην ζευγάρι να … Διαβάστε την συνέχεια στο Dimis Blog.