Ελένη Φουρέιρα: Αγνώριστη στα18 της. Δείτε πώς ήταν!

Θυμάσαι την Ελένη Φουρέιρα στο ξεκίνημα της καριέρας της; Στα 20 της ως μέλος του συγκροτήματος Mystique, που εμφανίστηκε στην ελληνική pop σκηνή το 2007; Πιθανότατα η απάντησή σου να είναι αρνητική...

Expand player

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν λέει να φύγει το ζεύγος Μακρόν από την Ελλάδα: Δεν φαντάζεστε που βρίσκεται αυτή την στιγμή!

... Όμως η τραγουδίστρια, που σήμερα είναι στην ηλικία των 29, θυμήθηκε εκείνη σήμερα τα χρόνια που ξεκινούσε την καριέρα της, και λίγο νωρίτερα, τα 18 της, και μοιράστηκε μαζί μας μια φωτογραφία από εκείνη την εποχή κάνοντας χιούμορ με τις διαφορές στο πρόσωπό της.

"Μόνο το μακιγιάζ μου έχω αλλάξει" έγραψε... προσθέτοντας μια φατσούλα που κλείνει το μάτι. Και συμπλήρωσε: "Παραμένω, όμως, το ίδιο άτομο".

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, πάντως, στο περιοδικό People, είχε μιλήσει με ειλικρίνεια για τις πλαστικές λέγοντας ότι είναι υπέρ, αρκεί να είναι διακριτικές και να μην παραμορφώνουν, ενώ είχε παραδεχτεί ότι έχει κάνει αυξητική στήθους:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σίγουρα δεν ξέρατε ότι η ασπιρίνη κάνει και αυτό! Ποιο σημείο του σώματος γιατρεύει εξ ολοκλήρου;

«Είμαι υπέρ των αισθητικών επεμβάσεων, αρκεί να είναι διακριτικές και όχι ακραίες, ώστε να μην αλλάζουν την εικόνα σου. Η συγκεκριμένη αλλαγή που έκανα επάνω μου είναι τόσο μικρή όσο ήθελα. Το έκανα περισσότερο για να αισθάνομαι ακόμα καλύτερα με την εικόνα μου. Ήταν μια μικρή “πινελιά” πάνω στο σώμα μου, που με έκανε να νιώσω πιο όμορφα. Από εκεί και πέρα, η συμβουλή μου στα κορίτσια που σκέφτονται να προχωρήσουν σε μια τέτοιου είδους επέμβαση είναι να μην κάνουν υπερβολές, για τις οποίες στην πορεία υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μετανιώσουν».

πηγή: newsone.gr