L' Arte: Το μουσικό στέκι που τα συνδυάζει όλα στο Παλαιό Φάληρο!

Από την Τίτη Βελοπούλου
(tvelopoulou@dousiscom.gr)

Expand player

Ρεπορτάζ - κείμενα: Τίτη Βελοπούλου, Κατερίνα Ρίγκου (krigou@dousiscom.gr), Γιώργος Παπαχατζής (gpapachatzis@dousiscom.gr), Κατερίνα Φωτοπούλου (kfotopoulou@dousiscom.gr) / Φωτογραφίες: Κώστας Καπαρελιώτης, Ελεάννα Κουρκουλοπούλου, Ιάκωβος Στρίκης, Χρήστος Τριανταφύλλου

***Ρεπορτάζ από το περιοδικό BEST IN TOWN ATHENS, που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα!

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΆΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΔΩ

Είναι η νέα µουσική σκηνή των νοτίων προαστίων που µε σταθερά βήµατα επεκτείνει τη φήµη της και σε άλλες περιοχές της πόλης!

Με σταθερούς θαµώνες –και όχι µόνο– είναι το place to be για όσους αγαπούν τη rock, την jazz, την έντεχνη αλλά και γενικότερα την ποιοτική µουσική (µε εξαιρετικό ήχο!) και έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αγαπηµένους καλλιτέχνες σε ξεχωριστές µουσικές παραστάσεις.

Αυτό ξεκίνησε σχεδόν πριν από δύο χρόνια, όταν στο ήδη αγαπηµένο L’Arte φύσηξε αέρας ανανέωσης. Ο χώρος άλλαξε και µεγάλωσε, αλλά οι αλλαγές δεν έµειναν εκεί, καθώς –εκτός των lives– µεγάλη έµφαση έχει δοθεί στην κουζίνα.

Ένα ξεχωριστό value for money µενού οικείων γεύσεων (pasta, ριζότο, burgers) από εκλεκτές πρώτες ύλες αλλά και περιποιηµένα ποτά από την ενηµερωµένη κάβα του υπόσχονται να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό. Highlight: Μείνετε συντονισµένοι στη σελίδα του στο facebook για τα µοναδικά lives!

Info

Καθηµερινά 08:00-00:00, Κυρ. 09:00-00:30 (η κουζίνα 12:00-22:00), Παρ. & Σάβ. 08:00-02:00 (η κουζίνα 12:00-00:00).

Αγίου Αλεξάνδρου 45, Π. Φάληρο, Τ. 210 9829005, www.larte.gr

Facebook: L'arte Cafe Bar Restaurant and Music Stage

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒAΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΔΩ

Θέλετε να μαθαίνετε τα πάντα για τα CLUBS & BARS και όλα τα events της Αθήνας; Τότε κάντε like στην ολοκαίνουρια σελίδα της κατηγορίας στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το στέκι που έκανε πιάτσα τη Νέα Ερυθραία: Άνετες καθιστικές γωνιές, το τζάκι, παρεΐστικο µπαρ και industrial αισθητική!

Ωριμάζει όπως το καλό… κρασί: Το θαυμάσιο wine restaurant στο Κολωνάκι μας υποδέχεται στον ολοκαίνουριο του χώρο!

TAGS