To απόλυτο καλοκαιρινό camp για 6η συνεχόμενη χρονιά στο "Πάρκο Γουδί"!

Το αθλητικό κέντρο Ν. Σαργκάνης και Ηλίας Μπέριος για 6η συνεχόμενη χρονιά οργανώνουν καλοκαιρινό camp, σε έναν μοναδικό καταπράσινο χώρο «Πάρκο Γουδί» με πρόσφατα ανακαινισμένες εγκαταστάσεις. Εκτός από τους ήδη αθλητές της ακαδημίας, το camp απευθύνεται σε αγόρια και σε κορίτσια από 5 έως 18 ετών.

Expand player

Οι δραστηριότητες αρχίζουν στις 19 Ιουνίου και τελειώνουν στις 25 Ιουλίου. Αποτελείται από τέσσερα τμήματα Mini All Sport, All Sport, Τερματοφύλακες*, Ποδόσφαιρο. Περίοδοι: 19/6-23/6, 26/6-30/6, 3/7-7/7, 10/7-14/7, 17/7-21/7.

H άφιξη αρχίζει στις 7.30 π.μ. και η αναχώρηση στις 15:00 μ.μ.

Η πολυετής πείρα όλων των προπονητών καθώς και τα επιτεύγματα της ακαδημίας εγγυούνται ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα. Υπεύθυνος για το τμήμα του Ποδοσφαίρου είναι ο κύριος Η. Μπέριος και για τους Τερματοφύλακες ο κύριος Ν. Σαργκάνης. Σκοπός του camp είναι να έχει όλους τους νέους σε συνεχή επαφή με το «Ευ Αγωνίζεσθαι», να είναι υγιή και χαρούμενα παιδιά.

Κατά τη διάρκεια όλων των δραστηριοτήτων του camp υπάρχει επιβλέπον ιατρός, προβλέπεται ομαδική ασφάλιση για όλα τα παιδιά.

Στις ημέρες της κρίσης, οι τιμές της ακαδημίας είναι άκρως φιλικές στον οικογενειακό προγραμματισμό.

Η κάθε εβδομάδα κοστίζει €50, υπάρχουν και εκπτώσεις για αδέλφια.

Το τμήμα των τερματοφυλάκων κοστίζει από €60 με εξοπλισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες: 210 7483283, www.athlitikokentro.gr
Τέρμα Γ. Παπανδρέου, Πάρκο Γουδί