Και ιστορία γνωρίζει ο TUS και πανέξυπνος είναι! Η παγίδα για τα... Κατεχόμενα είναι αλλού!

Δεν πρόκειται να κράξω τον TUS για τα Κατεχόμενα! Γιατί απλά είναι... πανέξυπνος!

Πολύ κράξιμο για το... τίποτα! Ανιστόρητος ο TUS και σαχλαμάρες! Μια χαρά ξέρει ο κύριος TUS και αυτό που θέλει να καταφέρει το κατάφερε! Όταν ένας άνθρωπος είναι ατάλαντος θα προκαλέσει για να πετύχει! Εκτός από καλή γνώση της ιστορίας ο TUS διαθέτει και εξυπνάδα, χαζός είσαι εσύ φίλε Έλληνα που τσιμπάς στο κάθε... τίποτα!

Expand player

Γιατί για να κάνεις καριέρα σήμερα και να βγάλεις χρήματα σαν τραγουδιστής ενώ είσαι πραγματικά ατάλαντος και αμόρφωτος θέλει... μυαλό! Ξέρει τι κάνει αυτός ο τύπος! Είμαστε στο 2018, στην εποχή που το διαδίκτυο και τα social media ζουν και βασιλεύουν! Οπότε τι θα κάνεις; Θα χτυπήσεις ένα ευαίσθητο θέμα σαν το Κυπριακό για να βρεθείς στο προσκήνιο! Το θέμα είναι να μην πέσεις εσύ στην παγίδα!

Ο ηλίθιος φίλε μου σόρρυ αλλά είσαι εσύ που τσιμπάς! Εσύ που δίνεις αξία σε έναν άνθρωπο σίγουρα ατάλαντο και προκλητικό αλλά πάνω απ' όλα πανέξυπνο!

Όταν έχει καταφέρει ένας τύπος γεμάτος τατουάζ και άφωνος να κάνει καριέρα τραγουδιστή εκεί σταματάει η κουβέντα και αρχίζει μια άλλη συζήτηση! Σάλος επικρατεί τις τελευταίες ώρες για το νέο τραγούδι του TUS που ζητάει κι άλλες κι άλλες Τουρκάλες στα Κατεχόμενα! Αυτός θα λύσει το Κυπριακό κουφάλες τι δεν καταλαβαίνεις; Θα διώξει τους Τούρκους και θα κρατήσει τις Τουρκάλες! Ντροπή; Όχι βέβαια! Γιατί να ντραπείς για έναν τύπο που θέλει να προκαλέσει για να τραβήξει τους προβολείς πάνω του;

Όταν ένα ευαίσθητο θέμα όπως το Κυριακό, το οποίο έχει αφήσει πίσω του νεκρούς και έχει προκαλέσει απίστευτο πόνο (και συνεχίζει να προκαλεί) σε έναν ολόκληρο λαό, το πιάνει στο στόμα του ένα τυπάκι που ντρέπεται για το όνομα των γονιών του και κυκλοφορεί στην πιάτσα με ψευδώνυμο, συγχωρέστε αλλά δεν θα μπω στον κόπο να τον κράξω!

Η μεγαλύτερη ήττα να πέσεις στην παγίδα!

Υ.Γ: Και για όσους δεν έχουν ακούσει αυτό το... άσμα! Ρίξτε ένα βλέφαρο παρακάτω: