Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στα Χανιά: Αυτοκτόνησε 35χρονος

Τον βρήκαν κοντά σε πάρκο

7 Μαΐου 2021 09:18
Τραγωδία στα Χανιά: Αυτοκτόνησε 35χρονος
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τραγωδία στα Χανιά με έναν 35χρονο άνδρα να βάζει τέλος στη ζωή του. Επίσης, σοκαρισμένη είναι η κοινωνία των Καλυβίων του Αγρινίου από την αυτοκτονία ενός ηλικιωμένου.

Ο άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος τα ξημερώματα της Παρασκευής στην περιοχή της Αγυιάς, με το ΕΚΑΒ να σπεύδει στο σημείο. Δυστυχώς, για τον νεαρό άνδρα ήταν αργά, αφού απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr.

Αυτοκτόνησε 35χρονος στα Χανιά

Στο σημείο βρέθηκε κλιμάκιο της αστυνομίας για την προανάκριση, με τα αίτια της πράξης του να μην έχουν ακόμη διευκρινιστεί.

Θεσσαλονίκη: Αυτοκτόνησε 43χρονος στρατιωτικός

Θεσσαλονίκη: Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα στην Νεάπολη Θεσσαλονίκης, καθώς ένας 43χρονος στρατιωτικός βρήκε τραγικό θάνατο, έπειτα από βουτιά από τον 5ο όροφο της κατοικίας του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr ο 43χρονος -υπολοχαγός στον βαθμό και πατέρας δύο παιδιών- πέθανε ακαριαία και εντοπίστηκε από περαστικό στις 3 τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για τους λόγους που οδηγήθηκε στην αυτοκτονία, ενώ οι αρχές διενεργούν έρευνα για το περιστατικό. Ωστόσο σοκ προκαλεί και η είδηση του θανάτου 37χρονης με το αγέννητο παιδί της στην Αλεξανδρούπολη.

Θεσσαλονίκη: Αυτοκτόνησε 43χρονος στρατιωτικός

Αυτοκτόνησε άνδρας στο Metropolitan - Έπεσε στο κενό

Σοκαριστική κατάληξη είχε ένας άνδρας, ο οποίος έπεσε το πρωί της Παρασκευής από μεγάλο ύψος από το κτήριο του νοσοκομείου Metropolitan, στον Χολαργό. Και όλα αυτά μια μέρα μετά την ασύλληπτη τραγωδία σ' άλλο νοσοκομείο της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περαστικοί τον βρήκαν να κείτεται στο έδαφος χωρίς τις αισθήσεις του. Στο σημείο έσπευσε το το προσωπικό του νοσοκομείου αλλά και κλιμάκιο της Αστυνομίας.

Αυτοκτόνησε άνδρας στο Metropolitan

Ειδικότερα, ο 75χρονος βρέθηκε στο παρτέρι του νοσοκομείου, να κείτεται στο έδαφος χωρίς τις αισθήσεις του. Κατά πληροφορίες, ο 75χρονος νοσηλευόταν στο παθολογικό τμήμα και δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα.

Σημειώνεται πως λίγες ημέρες νωρίτερα, ένας ασθενής στο νοσοκομείο του Βόλου έβαλε τέλος στη ζωή του πέφτοντας από το μπαλκόνι, ενώ και στην Πάτρα, ένα άτομο μπήκε στο νοσοκομείο και πήδηξε στο κενό από μεγάλο ύψος, βρίσκοντας τραγικό θάνατο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share