ΤΕΛΟΣ! Ποιο άθλημα σταματάει να διεξάγεται στην Ελλάδα;

Το Υπουργείο Αθλητισμού με ανακοίνωσή του γνωστοποίησε ότι παύει πλέον να υπάρχει η ομοσπονδία σόφτμπολ, ενώ επίσης απορρίφθηκαν και ανακλήθηκαν αιτήσεις αθλητών κρίκετ λόγω έλλειψης ειδικής αθλητικής αναγνώρισης της ΓΓΑ.
Αναλυτικά οι ανακοινώσεις του Υπουργείου:
Απόρριψη και ανάκληση εγγραφών αθλητών Κρίκετ στον Ειδικό Πίνακα Διακρίσεων της ΓΓΑ
Με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννη Ανδριανού απορρίφθηκαν 17 αιτήσεις αθλητών κρίκετ για την εγγραφή τους στον Ειδικό Πίνακα διακρίσεων και ανακλήθηκαν 16 αποφάσεις εγγραφής στον Πίνακα αθλητών κρίκετ, λόγω έλλειψης ειδικής αθλητικής αναγνώρισης της ΓΓΑ από αθλητικά σωματεία που συμμετείχαν στο εν λόγω πρωτάθλημα.
ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΙΛΑΘΛΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΟΦΤΜΠΟΛ
Με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννη Ανδριανού, ανακαλείται η ειδική αθλητική αναγνώριση της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Σόφτμπολ σε συνέχεια της ανάκλησης της αθλητικής αναγνώρισης 22 σωματείων μελών της τα οποία δεν είχαν αθλητική δραστηριότητα τουλάχιστον τα έτη 2012 και 2013.
Πηγή: gazzetta.gr
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ




0 ΣΧΟΛΙΑ