Άγριες Μέλισσες: Η Σοφούλα αρχίζει να βλέπει το άλλο πρόσωπο του Βόσκαρη!

Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά του ΑΝΤ1, “Άγριες Μέλισσες“. Τι θα δούμε στο αποψινό 16/3 επεισόδιο; Η δίκη εναντίον του Βόσκαρη συνεχίζεται με μαρτυρίες του Λάμπρου και της Σοφούλα, η οποία αρχίζει να βλέπει το άλλο πρόσωπο του άντρα της.
Επεισόδιο 109
Η Ασημίνα μαθαίνει πως η Δρόσω προχωράει δικαστικά αλλά επιμένει στην απόφασή της –διαβάστε εδώ ένα αποκλειστικό για τις 2 αδερφές-. Οι δύο αδερφές είναι έτοιμες να δώσουν η καθεμία τη μάχη της για το παιδί. Η Ελένη στη μέση προσπαθεί μάταια να τις συνεφέρει. Στο μεταξύ η δίκη εναντίον του Βόσκαρη συνεχίζεται με μαρτυρίες του Λάμπρου και της Σοφούλας η οποία αρχίζει να βλέπει το άλλο πρόσωπο του άντρα της.
Η σύλληψη της Χατζίδου αλλάζει τις ισορροπίες και η Ελένη είναι σίγουρη πως ο Βόσκαρης θα χρησιμοποιήσει τη μαρτυρία της προς όφελός του. Ο Δούκας συμπαραστέκεται στη Δόμνα που φιλοξενείται στο σπίτι των Σεβαστών αλλά η Μυρσίνη έχει αρχίσει να υποψιάζεται πως κάτι συμβαίνει. Τι θα γίνει όταν ο Μελέτης μάθει πως γνώριζε ποιος πραγματικά ήταν ο Θέμελης; Πώς σκοπεύει να καλύψει τα ίχνη του ο Δούκας;
Όλο το χωριό συνεχίζει να ψάχνει τον Ευτύχη που έχει εξαφανιστεί, ενώ η Ουρανία μαθαίνει πως ο Σέργιος είναι παιδί της Δρόσως και νιώθει ενοχές που δεν βοήθησε την Ασημίνα όταν το χρειαζόταν. Ο Φανούρης και η Ρίζω βρίσκονται μπροστά στη Δρόσω η οποία σκοπεύει να τους ρίξει στη μάχη για την αναγνώρισή της ως βιολογική μητέρα του παιδιού. Θα δεχτούν να τη βοηθήσουν;
«Άγριες Μέλισσες»: Ένας φόνος τελειώνει τους Σεβαστούς!
«Βόμβα» θα πέσει στις «Άγριες Μέλισσες» και στα επόμενα επεισόδια της σειράς, αφού ένας φόνος, που θα γίνει γνωστός στη σειρά του ΑΝΤ1, είναι εκείνος που θα τελειώσει τους Σεβαστούς, φέρνοντας για την οικογένεια πολύ δύσκολες ώρες.
Η ιστορία μας ταξιδεύει πίσω στο 1920, όταν και… Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.






0 ΣΧΟΛΙΑ