ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

Survivor spoiler: Διέρρευσαν οι κομμένες σκηνές από το χθεσινό (9/3) επεισόδιο

Survivor spoiler: Διέρρευσαν οι κομμένες σκηνές από το χθεσινό (9/3) επεισόδιο
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Survivor spoiler: Οι Κόκκινοι ήταν αυτοί που βρέθηκαν σε αρκετά δεινή θέση στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4, μιας και έχασαν την ασυλία και χρειάστηκε να ψηφίσουν κάποιον παίκτη τους.

Η εκπομπή Love it, είχε όλα τα κομμένα πλάνα από την ψηφοφορία που ανέδειξε την Μαριάνθη.

Σχεδόν όλη η ομάδα, έδωσε τη Μαριάνθη. Ο Ηλίας Μπόγδανος, ο Κώστας Παπαδόπουλος, η Καρολίνα Καλύβα, ο Τριαντάφυλλος, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και η Νικολέττα Μαυρίδη, ψήφισαν τη Μαριάνθη και κάπως έτσι σήμερα βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Δείτε εδώ ποιος είναι ο παίκτης που αποχωρεί!

Survivor – κολλητή Μαριάνθης: “Έπρεπε να βρουν μια αιτία για να ψηφίσουν την Μαριάνθη, ήταν στρατηγική”

Μετά το χθεσινό επεισόδιο του Survivor που είδαμε την Κόκκινη ομάδα να ηττείται από τους Μπλε και τους παίκτες αυτής να εναντιώνονται στην Μαριάνθη που δεν κατάφερε να βγάλει το τελευταίο run, η κολλητή αυτής, Αναστασία Γκούσκου, εμφανίστηκε στο Ευτυχείτε και μίλησε για το πως είδε την κίνησή τους να την βγάλουν στον τάκο.

Απόσπασμα από τις δηλώσεις της κολλητής της Μαριάνθης

“Είναι ημέρα ψηφοφορίας, έπρεπε να βρουν μια αιτία για να ψηφίσουν την Μαριάνθη. Θεωρώ ότι όλο αυτό ήταν ξεκάθαρα μια στρατηγική. Τώρα από εκεί και πέρα όταν δέχεσαι σαν ομάδα στο 9-9 να πάει ένα άτομο σημαίνει ότι πιστεύεις πως αγωνιστικά μπορεί να το φέρει εις πέρας. Από εκεί και πέρα δεν μπορείς να ξέρεις από την αρχή και να προκαθορίσεις ένα run.”, είπε μεταξύ άλλων η κολλητή της Μαριάνθης.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου