ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

Παράδεισος των κυριών εξελίξεις 8/11:Το γράμμα, το ερωτικό δείπνο και το λάθος πτώμα

Παράδεισος των κυριών εξελίξεις 8/11:Το γράμμα, το ερωτικό δείπνο και το λάθος πτώμα
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Η Αμαλία θέλει και πάλι να βρει την χαρά της και να κάνει μια νέα αρχή στην προσωπική της ζωή. Την ίδια ώρα, αποκαλύπτεται ότι το πτώμα που βρέθηκε δεν ήταν του Αποστόλη και αυτό πυροδοτεί νέες εξελίξεις στο Παράδεισο των κυριών.

Όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 

Η Αμαλία αποφασίζει να κάνει ένα βήμα ώστε να προχωρήσει στην ζωή της… Θα τα καταφέρει, ή δεν μπορεί όλα αυτά που έχουν συμβεί να τα αφήσει ακόμα πίσω της. Μια αναπάντεχη επίσκεψη αναστατώνει και δημιουργεί άγχος στον Αποστόλη… θα τον ανακαλύψουν, ή θα συνεχίσει να παραμένει άφαντος για τους υπόλοιπους;

Η Πολυξένη από την άλλη πλησιάζει επικίνδυνα νερά χωρίς να το ξέρει… Ένας υπόγειος «αγώνας δρόμου» γίνεται για το ποιος θα πάρει την περιουσία της Όλγας… Η Βικτώρια στριμωγμένη προσπαθεί να βρει μία λύση για να γλιτώσει για ακόμη μία φορά…

Η Μιράντα και ο Ντίνος μαθαίνουν τις νέες εξελίξεις για την υπόθεση εμπρησμού και έρχονται αντιμέτωποι με κινήσεις που τους προβληματίζουν. Πως θα κινηθούν από εδώ και πέρα; 

Σασμός εξελίξεις 8/11: Η Βασιλική αποφασίζει να “κάψει ” την Καλλιόπη – Άγριο ξέσπασμα στο νεκροταφείο

Η Βασιλική καταρρακωμένη από την δολοφονία του Νικηφόρου θέλει να διαλύσει την οικογένεια της Καλλιόπης και την απειλεί ότι θα αποκαλύψει στον Αστέρη την αλήθεια, στο Σασμό. Δείτε επίσηςΝέος θάνατος στον Σασμό: Η στοιχειωμένη της καρδιά σταματά να χτυπά – Ξεψυχά λίγο μετά την κηδεία του Νικηφόρου

Όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 8/11

Η απώλεια του παιδιού της συντρίβει τη Θοδώρα, που βλέπει τα όνειρά της να καταστρέφονται για ακόμη μια φορά. Το πένθος πέφτει βαρύ στο σπίτι των Αγγελάκηδων. Η Καλλιόπη και ο παπάς προσπαθούν να συνεφέρουν τη Βασιλική, αλλά εκείνη, μετά το χαμό του Νικηφόρου, μοιάζει να έχει μπει πια σε έναν δρόμο χωρίς επιστροφή.

Ο Αστέρης προσπαθεί να μάθει ποιος του στέλνει τα απειλητικά μηνύματα. Η Εύα και ο Αντρέας έρχονται όλο και πιο κοντά, διαμορφώνοντας σταδιακά μια ερωτική συμμαχία, από την οποία κανείς από τους δύο δεν θα μπορέσει να λοξοδρομήσει.

Το τελευταίο αντίο στο Νικηφόρο είπαν οι χρήστες του Twitter και “δάκρυσαν” με το μοιρολόι της Καλλιόπης- “Μες στο κοιμητήρι αχ, μικρή βροχή κάνε να μη σβήσει τούτο το κερι”

Ένα επεισόδιο γεμάτο θλίψη, κλάμα και οδύνη παρακολουθούν οι τηλεθεατές του “Σασμού” με την Άνω Ποριά να λέει το ύψιστο χαίρε στον Νικηφόρο. 

Ο πόνος τεράστιος και τα λόγια φτωχά βλέποντας τον μοναχογιό τους στο φέρετρο.Τραγική μορφή και η Καλλιόπη η οποία βουλιάζει στις ενοχές που επί χρόνια δηλητηρίαζε την ψυχή του εγγονού της με μίσος που στο τέλος του γύρισε μπούμερανγκ.

Απόψε το μοιρολόι της καθήλωσε το Twitter αποχαιρετώντας τον εγγονό της με τη συγκλονιστική ερμηνεία της Μαρίας Τζομπανάκη να εισπράττει το πιο θερμό χειροκρότημα. Δείτε την αντίδραση του κόσμου στο Twitter. 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου