ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

Survivor trailer 25/05: Η μεγάλη συνάντηση Ελλήνων και Τούρκων – Το δώρο του Ατζούν και… η προσευχή του «παπά-Ντάφυ»

Survivor trailer 25/05: Η μεγάλη συνάντηση Ελλήνων και Τούρκων – Το δώρο του Ατζούν και… η προσευχή του «παπά-Ντάφυ»
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Μια διαφορετική ημέρα είναι η σημερινή ημέρα (25/5) για το Survivor, με τους Έλληνες και τους Τούρκους παίκτες να συναντώνται και να μπαίνουν στο στίβο μάχης, προκειμένου να μετρήσουν τις δυνάμεις τους, με τις ευλογίες του Ατζούν και… του Τριαντάφυλλου.

Όλοι οι Έλληνες παίκτες δείχνουν να έχουν αγωνία, σχετικά με το αγώνισμα που έρχεται, καθώς έμαθαν πως ο Γιώργος Λιανός δε θα ήταν παρών. Κάπως έτσι, βρήκαν την ευκαιρία να μιλήσουν για τον Ατζούν, λέγοντας πως η παρουσία του σημαίνει, παράλληλα, και μεγάλα έπαθλα.

Survivor trailer: Ο αγώνας Ελλάδας-Τουρκίας και το έπαθλο του Ατζούν

Οι δύο ομάδες βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο και ο Ατζούν τους ανακοινώνει, ότι οι «Μπλε» του ελληνικού Survivor θα είναι συμπαίκτες με εκείνους του τουρκικού, κάτι που ισχύει και για την κόκκινη ομάδα. Ο ίδιος, δε, κάνει λόγο για ένα φοβερό έπαθλο, με ένα ελικόπτερο να πετά πάνω από τους παίκτες.

Στη διάρκεια του αγωνίσματος, οι δύο ομάδες παλεύουν για την νίκη, με τον Τριαντάφυλλο, που βρίσκεται σε κάκιστη ψυχολογική κατάσταση, να επικαλείται ξανά… το θεό μπροστά στους Τούρκους παίκτες, πράττοντας όπως ο Ντάνος στο πρώτο Survivor, όταν και αντιμετωπίσαμε τους γείτονες.

Δείτε το trailer:

Survivor spoiler 25/05: «Βόμβα» από τον Ατζούν – Ακυρώνει το Survivor All Star

Survivor spoiler: «Βόμβα» για το Survivor ρίχνει ο Ατζούν Ιλιτζαλί, με τον Τούρκο παραγωγό να ετοιμάζεται να σταματήσει το ριάλιτι επιβίωσης από την προβολή του στην ελληνική τηλεόραση, αφήνοντας προς το παρόν κατά μέρος για ένα Survivor All Star.

Το φετινό Survivor έκανε «θραύση» μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, με το κανάλι να δικαιώνεται απόλυτα για την επιλογή του να εμπιστευτεί και να κάνει τη ρελάνς στην τηλεθέαση του δεύτερου εξαμήνου στην τηλεοπτική σεζόν, αφού πρώτα φυσικά φρόντισε στο πρώτο μισό να «αφανίσει» σχεδόν τον ανταγωνισμό με το Big Brother.

Το στοιχείο του αιφνιδιασμού λειτούργησε δις θετικά για το σταθμό του Φαλήρου, που ξεκίνησε αμφότερα τα προγράμματα νωρίτερα από όλα τα υπόλοιπα και δικαιώθηκε σε απόλυτο βαθμό. Τα νούμερα τηλεθέασης ήταν εξαιρετικά, αλλά με έναν «αστερίσκο», αυτόν του κορεσμού από κάποια στιγμή κι έπειτα.

Survivor spoiler: Τα τραγικά νούμερα τηλεθέασης που… φέρνουν εξελίξεις

Η ιστορία, μάλιστα, επαναλαμβάνεται… σαν φάρσα για τον ΣΚΑΪ. Όπως το «The Bachelor» κυριάρχησε στο τέλος του στην τηλεθέαση έναντι του Big Brother, έτσι και το Survivor άρχισε να χάνει πια τη δυναμική του, έχοντας κουράσει το κοινό. Τα τελευταία νούμερα στο δυναμικό κοινό αποδεικνύουν του λόγου το αληθές, κάτι που προβληματίζει την παραγωγή, τη στιγμή που μιλούσε με πρόσωπα για τον επόμενο κύκλο.

Κάπως έτσι, ο Ατζούν έχει ήδη αρχίσει να σκέφτεται έντονα τη μη προβολή του Survivor την επόμενη τηλεοπτική σεζόν μαζί με τον ΣΚΑΪ. Οι δυο τους θεωρούν, ότι όπως έγινε στο Survivor Ελλάδα-Τουρκία, μπορεί πάλι το κοινό να μη θελήσει να παρακολουθήσει για άλλη μια χρονιά το ριάλιτι επιβίωσης, ψάχνοντας την «χρυσή τομή».

Αν και, φυσικά, πρέπει να αποσαφηνιστεί πρώτα το ποια θα είναι η συνεργασία τους και αν αυτή θα συνεχιστεί, μιας και υπάρχει ο ανταγωνισμός που… καραδοκεί για τις παραγωγές του Ατζούν, εξετάζουν την περίπτωση ενός μικρού διαλείμματος, καθώς φέτος η πορεία του παιχνιδιού ήταν μακρά. Με αυτό τον τρόπο, θα μπορούσε το Survivor All Star να μην προβληθεί καν και, μετά από διακοπή ενός χρόνου, να επανέλθει ακόμη πιο δυναμικά, όπως ήδη έγινε ανάμεσα στα δύο τελευταία Survivor, βοηθώντας στην επιτυχία του τελευταίου κύκλου.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου