Πέθανε ο ηγέτης των ξενοδοχείων Divani Caravel, Αριστοτέλης Διβάνης

Πέθανε ένας εκ των κορυφαίων της ελληνικής οικονομίας, θεμελιωτής του ελληνικού τουρισμού και ηγέτης της ξενοδοχίας της χώρας για πολλά χρόνια, ο Αριστοτέλης Διβάνης. Υπενθυμίζεται, ότι έφυγε από την ζωή και η τραγουδίστρια της ντίσκο Ανίτα Πόιντερ.
Με την πρώτη επιχειρηματική του πρωτοβουλία στον χώρο του Τουρισμού να στέφεται με απόλυτη επιτυχία, ο Αριστοτέλης Διβάνης διαβλέπει την ανερχόμενη εξέλιξη του εμβληματικού προορισμού των Μετεώρων και παίρνει τη μεγάλη απόφαση για την ίδρυση του δεύτερου ξενοδοχείου του Ομίλου στην Καλαμπάκα.
Μετά το τέλος της δικτατορίας, ο Όμιλος είναι πλέον ο μεγαλύτερος στη Θεσσαλία ανοίγοντας την τρίτη του μονάδα, αυτή τη φορά στην πόλη της Λάρισας.
Το επόμενο βήμα του Αριστοτέλη Διβάνη έμοιαζε προδιαγεγραμμένο. Λίγο πριν από τη συμπλήρωση της δεύτερης δεκαετίας στον ξενοδοχειακό κλάδο, ο ιδρυτής του Ομίλου σε συνεργασία με συντοπίτη του εγκαινιάζει το πρώτο του ξενοδοχείο στην Αθήνα στην περιοχή της Ακρόπολης. Η κάθοδος στην Αθήνα ήταν επιτυχημένη και καταλυτική για τη μετέπειτα πορεία και παρακαταθήκη για την εν καιρώ ίδρυση των Divani Collection.
Άξιος συνεχιστής του έργου του ο υιός του Σπύρος Διβάνης που εδώ και πολλά έτη έχει αναλάβει με εξαιρετική επιτυχία τα ηνία του Ομίλου. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών την προσεχή Τετάρτη 4 Ιανουαρίου στις 14.00.
Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Νεκρός πρώην παίκτης της Μπορντό σε ηλικία 20 ετών
Σοκ έχει προκαλέσει στην Μπορντό και στον χώρο του γαλλικού ποδοσφαίρου γενικότερα η είδηση του θανάτου του Ρούμπεν Κουτράν, , ενώ σε αυτό το σημείο σας θυμίζουμε και τον θρήνο για τον Νίκο Βέρτη: Πέθανε γνωστός συνεργάτης του.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή το Σάββατο (31/12) σε ηλικία μόλις 20 ετών, χωρίς να έχει διευκρινιστεί κάτω από ποιες συνθήκες. Η Μπορντό έκανε γνωστή την είδηση του θανάτου του αφού επρόκειτο για έναν παίκτη ο οποίος αγωνίστηκε στις ακαδημίες της από το 2017 ως το καλοκαίρι του 2022.
«Η Ζιροντέν Μπορντό είναι σε κατάσταση σοκ με την είδηση θανάτου του Ρούμπεν Κούτραν. Ο παίκτης ήταν στο προπονητικό μας κέντρο για 5 σεζόν, από το 2017 μέχρι το 2022. Στέλνουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και στους αγαπημένους του», ανέφερε η ανακοίνωση του συλλόγου.






0 ΣΧΟΛΙΑ