ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

“Μόλις το έμαθε ο αδερφός μου άρχισε να με ΒΡΙΖΕΙ”!! – Η Μαίρη εξομολογείται και ζητάει τη βοήθειά σας…

“Μόλις το  έμαθε ο αδερφός μου άρχισε να με ΒΡΙΖΕΙ”!! – Η Μαίρη εξομολογείται και ζητάει τη βοήθειά σας…
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Με λένε Μαίρη και είμαι 18 χρόνων. Είχα σχέση δύο χρόνια με ένα παιδί τέσσερα χρόνια μεγαλύτερο. Αγαπιόμασταν πάρα πολύ και είχαμε φτάσει μέχρι και το να μου κάνει πρόταση αρραβώνα.

Όμως λίγο καιρό αργότερα ανακάλυψα πως ο “καλός” μου είχε παράλληλη σχέση με μια άλλη κοπέλα τέσσερα χρόνια και ετοιμάζονταν να παντρευτούν. Να μην τα πολυλογώ χωρίσαμε με αυτό το παιδί εδώ και εφτά μήνες.

Σε αυτούς τους μήνες πήγα σε ένα μαγαζί κι εκεί γνώρισα έναν άντρα (ο οποίος τυχαίνει να είναι και γνωστός στο χώρο των επιχειρήσεων και του ποδοσφαίρου) και αμέσως ένιωσα κάτι.

Και από την πλευρά του υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον. Σήμερα είμαστε μαζί ζευγάρι και σε λίγες μέρες κλείνουμε τρεις μήνες. Είναι πολύ διαφορετικός, τον αγαπώ κι εκείνος το ίδιο.

Το πρόβλημα όμως είναι πως έχουμε μεγάλη διαφορά ηλικίας. Εγώ είμαι 18 κι αυτός 42, αν και δεν του φαίνεται καθόλου. Και το θέμα είναι πως θα ήθελα κάποια στιγμή να μιλήσω στους γονείς μου για αυτό αλλά φοβάμαι.

Ήδη με τον αδερφό μου έχουμε τσακωθεί για αυτό το θέμα ενώ ο πρώην μου με παίρνει τηλέφωνο βρίζοντάς με…

Ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω…

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας,
Μαίρη.

tlife.gr

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου