ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

Ποια είναι η πραγματική σχέση της Δόμνας με την οικογένεια Δραγούμη στο Όνειρο Ήταν;;; – Τι αποκαλύπτει η Εμιλυ Κολιανδρή;;

Ποια είναι η πραγματική σχέση της Δόμνας με την οικογένεια Δραγούμη στο Όνειρο Ήταν;;; – Τι αποκαλύπτει η Εμιλυ Κολιανδρή;;
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Η Εμιλυ Κολιανδρή, η Δόμνα από το «Ονειρο ήταν», μιλάει για τις εξελίξεις της σειράς, τις διαδρομές Ελλάδα-Κύπρο, την τηλεόραση, το θέατρο, την οικογένειά της σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη.

Παντρεμένη αλλά όχι αληθινά ερωτευμένη με τον Βίκτωρα, η Δόμνα μένει από σκοπιμότητα σε αυτό το γάμο. Θα πετύχει τους στόχους της;

«Η περίπτωση της Δόμνας είναι μια κλασική περίπτωση που αποδεικνύει πού μπορεί να φτάσει μια γυναίκα για έναν έρωτα. Η Δόμνα συζεί αναγκαστικά με τον Βίκτωρα προκειμένου…

να βοηθήσει τον Συμεωνίδη, τον μόνο άνδρα με τον οποίο είναι πραγματικά ερωτευμένη. Ο Συμεωνίδης όμως είναι στη φυλακή και η Δόμνα θέλει να εκδικηθεί για την άδικη αυτή κατάληξη. Προς το παρόν τουλάχιστον, γιατί μέχρι το τέλος της σειράς πολλά θα ανατραπούν».

 

Δεν νιώθει τίποτα για τον Βίκτωρα;

«Ο Βίκτωρας είναι το αντίπαλο δέος του Συμεωνίδη. Με ένα τρόπο οι δύο άνδρες μοιάζουν πολύ, είναι πολύ τολμηροί, αποφασιστικοί και φιλόδοξοι, κι έτσι η Δόμνα είναι μεν μαζί του από σκοπιμότητα αλλά στο βάθος τον θαυμάζει κιόλας. Σε άλλες συνθήκες θα μπορούσε να είναι μαζί του γιατί είναι ένας άνθρωπος που της ταιριάζει, συγγενεύουν κατά κάποιο τρόπο».

Τι ήταν για τη Δόμνα ο Αλέξανδρος;

«Ηταν σαν ένας σάκος του μποξ. Ενας άνδρας με τον οποίο η Δόμνα μπορούσε να είναι ο εαυτός της σε μεγάλο ποσοστό, όχι απόλυτα. Η Δόμνα χρησιμοποιούσε τον Αλέξανδρο για να μάθει πληροφορίες για τον Συμεωνίδη, ήταν ένας διαμεσολαβητής. Αργότερα θα φανεί ότι αυτός περισσότερο χρησιμοποιούσε τη Δόμνα παρά εκείνη αυτόν».

Ο Αλέξανδρος αποκαλύπτει στον Βίκτωρα τις αληθινές προθέσεις της Δόμνας. Πώς θα αντιδράσει ο Βίκτωρας;

«Πράγματι, η πλεκτάνη της Δόμνας δεν κρατάει για πολύ γιατί ο Αλέξανδρος αποκαλύπτει τα σχέδιά της. Ο Βίκτωρας θα αντιδράσει πολύ βίαια γιατί θα νιώσει ότι τόσα χρόνια ζούσε με μια ξένη και για έναν τόσο πανίσχυρο άνδρα είναι πολύ σοβαρό πλήγμα. Θα την τιμωρήσει με έναν πολύ άσχημο κι εκδικητικό τρόπο. Θα τη φυλακίσει σε ένα μπουντρούμι. Μέχρι τη στιγμή που θα συμβεί κάτι το οποίο θα ανατρέψει την κατάσταση. Ενας άνδρας θα έρθει να τη σώσει…».

Ο Συμεωνίδης είναι αυτό που φαίνεται; Ποιο είναι το αληθινό του πρόσωπο;

«Οπως ο Βίκτωρας πέφτει από τα σύννεφα γιατί κατέρρευσαν όσα πίστευε για τη Δόμνα, κάτι ανάλογο παθαίνει και η Δόμνα όταν μετά την αποφυλάκιση του Συμεωνίδη θα ανακαλύψει πράγματα που δείχνουν έναν άλλο άνθρωπο».

Γενικά η Δόμνα φαίνεται αδίστακτη. Πολλοί την έχουν φοβηθεί…

«Εγώ από την άλλη την έχω συμπαθήσει. Δεν είχα υποδυθεί ποτέ κάτι ανάλογο, αυτό που λέμε το ρόλο της κακιάς, και μου άρεσε που το έκανα εδώ. Ηταν μια ευχάριστη αλλαγή. Στην αρχή δεν τη συμπαθούσα σαν χαρακτήρα τη Δόμνα, αλλά στην πορεία, μετά τα 100 επεισόδια, όχι μόνο τη συμπάθησα αλλά και τη δικαιολόγησα σε πολλά πράγματα. Οπως θα φανεί και αργότερα, το αληθινό της κίνητρο δεν ήταν καν ο έρωτας για τον Συμεωνίδη αλλά κάτι πολύ πιο βαθύ και μακρινό. Οταν αποκαλυφθεί στους θεατές η πραγματική της σχέση με την οικογένεια Δραγούμη, τότε θα τη δικαιολογήσουν. Εχει αδικηθεί πολύ στη ζωή της, έχει περάσει πολύ δυσάρεστα παιδικά χρόνια, έχει υποστεί βία και δύσκολα ξεφεύγει κανείς από το οδυνηρό του παρελθόν».

Μέχρι πού μπορεί να φτάσει για να πετύχει αυτό που θέλει;

«Ενώ κανείς περιμένει, και δικαίως, ότι μπορεί να φθάσει στα άκρα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΤV24 ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου