Survivor 4: Κέρασε… μεζεδάκι ο Τριαντάφυλλος – Αποκαλυπτικά πλάνα

Άκρως αποκαλυπτικοί ήταν στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4 ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Τριαντάφυλλος καθώς κολύμπησαν χωρίς τα μαγιό τους.
Πολλές φορές έχει αποδειχθεί ότι κάτω από αυτές τις συνθήκες, οι παίκτες μεταξύ τους δεν ντρέπονται και έχουν αρκετή οικειότητα.
Survivor 4: Αποκαλυπτικά πλάνα με τον Τριαντάφυλλο στην παραλία
Έτσι, οι δύο παίκτες των Κόκκινων, που πέταξαν νωρίτερα κανονικά «καρφιά» για τους αντιπάλους τους, αποφάσισαν να πετάξουν τα μαγιό τους και να κάνουν γυμνοί μπάνιο, με την κάμερα φυσικά να καλύπτει αυτά που πρέπει!
Survivor 4: Τραγικός Καλίδης – Πέταξε τον δίσκο στον Τριαντάφυλλο – Παραλίγο να του βγάλει το μάτι (video)
Survivor 4: Ένα παιχνίδι είναι αλλά η κατάσταση πολλές φορές ξεφεύγει, που μια κίνηση του Πάνου Καλίδη ήταν αρκετή για να ανάψει τα αίματα!
Τι συνέβη; Οι Διάσημοι έφτασαν εύκολα στη νίκη με 10-3 και μαζί εξασφάλισαν την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας αλλά και την μπουγάτσα, ενώ προηγήθηκαν μάλιστα με 7-0!
Το σκορ αυτό διαμορφώθηκε με τη νίκη του Περικλή Κονδυλάτου επί του Πάνου Καλίδη! Τι συνέβη όμως τότε που ελάχιστοι παρατήρησαν;
Αμέσως μετά την εύστοχη βολή του Περικλή που χάρισε τον πόντο στην ομάδα του, ο τραγουδιστής πέταξε με δύναμη το τελευταίο δισκάκι με αποτέλεσμα να περάσει δίπλα από το κεφάλι του Τριαντάφυλλου που αυτή την ώρα έτρεχε να αγκαλιάσει τον συμπαίκτη του, μετά τη νίκη που τους χάρισε!
Το δισκάκι δεν πέτυχε τον Ντάφυ, όμως πέρασε τόσο κοντά του που το ένιωσε και γύρισε προς το μέρος του Καλίδη χωρίς να δώσει συνέχεια στο περιστατικό! Πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν πως το περιστατικό αυτό συζητήθηκε μετά σε πολύ έντονο επίπεδο ωστόσο κόπηκε στο μοντάζ!
Δείτε το σχετικό περιστατικό στο παρακάτω βίντεο, μετά το 02:35:






0 ΣΧΟΛΙΑ