ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στο Βόλο: Νεκρός στρατιωτικός σε σπίτι φίλου του

Σοκ στο Βόλο: Νεκρός στρατιωτικός σε σπίτι φίλου του
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Σοκ επικρατεί στο Βόλο, καθώς έγινε γνωστή η είδηση για το θάνατο ενός στρατιωτικού, ο οποίος βρισκόταν σε καραντίνα σε σπίτι φίλου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φίλος του που τον εντόπισε νεκρό στο σπίτι που έμεναν, δήλωσε ότι και οι δύο ήταν θετικοί στον κορωνοϊό και βρισκόταν σε κατ’ οίκον καραντίνα, με την περιοχή επίσης να θρηνεί το θάνατο ενός ακόμη άνδρα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σπίτι κλήθηκε η Αστυνομία, αλλά δεν επενέβη, καθώς ο θάνατος του άτυχου άνδρα βεβαιώθηκε από ιδιώτη γιατρό που τον κατέγραψε ως θύμα του Covid 19.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, η σορός του άτυχου άνδρα δε διακομίστηκε καν στο Νοσοκομείο και παραλήφθηκε από γραφείο τελετών, γιατί στις περιπτώσεις που οι νεκροί είναι θύματα του κορωνοϊού, δεν μεταφέρονται για ιατροδικαστική εξέταση.

Σύμφωνα με την Εφημερίδα Ταχυδρόμος του Βόλου, ο 47χρονος ήταν στρατιωτικός. Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ραγδαία και δεν πρόλαβε να πάει σε νοσοκομείο.

Σοκ για το θάνατο του στρατιωτικού στις Σέρρες – Αιτία η έκρηξη στην τουαλέτα

Σοκ προκαλούν τα νέα στοιχεία για το θάνατο στρατιωτικού στις Σέρρες, καθώς φαίνεται πως αιτία ήταν η έκρηξη στην τουαλέτα του.

Όπως αναφέρει το thestival.gr o άνδρας βρέθηκε νεκρός περίπου στις 14:30 και σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα, ο θάνατος του φέρεται να προήλθε από έκρηξη στην τουαλέτα του σπιτιού του.

Οι Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνας και η ιατροδικαστικής εξέταση πρόκειται να ρίξει φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του στρατιωτικού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το σπίτι όπου βρέθηκε η σορός του άνδρα έχει μεταβεί κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών της Υποδιεύθυνσης Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων Β. Ελλάδος.

Τραγωδία στις Σέρρες: Εργάτης πέθανε από ηλεκτροπληξία 

Σε αγροτική περιοχή της Αλιστράτης Σερρών ένας εργάτης έχασε τη ζωή του, όταν, υπό συνθήκες που ερευνώνται, τον διαπέρασε ηλεκτρικό ρεύμα κατά τη διαδικασία εκφόρτωσης βαμβακιού. Όπως έγινε γνωστό, ο 43χρονος, με καταγωγή από τη Βουλγαρία, βρισκόταν πάνω στην πλατφόρμα γεωργικού μηχανήματος (βαμβακοσυλλέκτη) το οποίο χειριζόταν άνδρας, 51 ετών. 

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το μηχάνημα φαίνεται πως ήρθε σε επαφή με εναέριο καλώδιο ρεύματος με αποτέλεσμα να «κεραυνοβοληθεί» ο εργάτης. Ο 43χρονος διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας, όπου όμως οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Ο οδηγός του μηχανήματος συνελήφθη. Το περιστατικό που συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής ερευνάται από το τοπικό αστυνομικό τμήμα.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου